İçeriğe geç
Haber Akışı Apple iPhone iOS Mac iPad İpuçları Güncellemeler Videolar Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. macOS

iOS 10 ve macOS Sierra Açık Beta 6 yayınlandı!

Açık beta sürümler konusunda tarihin en hızlı ayını geride bırakıyoruz: Apple iOS 10 ve macOS Sierra için Açık Beta 6'yı dün akşam yayınlandı.

Furkan

Güncelleme: okunma

iOS 10 ve macOS Sierra Açık Beta 6 yayınlandı!

Açık beta sürümler konusunda tarihin en hızlı ayını geride bırakıyoruz: Apple iOS 10 ve macOS Sierra için Açık Beta 6'yı dün akşam yayınlandı.

Daha 2 Ağustos'ta Açık Beta 3 yayınlanmışken, Apple çok hızlı adımlarla birkaç hafta içerisinde hem geliştiriciler için 7.sürüme kadar geldi, hem de Açık Beta'da 6.sürüme ulaştı.

program-hero.png

iOS 10 - Açık Beta 6

Elbette bu iOS 10'un geleceği ile ilgili pek bir şey değiştirmiyor, ne yeni özellikler değişiyor, ne de lansman tarihi. Ancak yapabileceğimiz çıkarımlardan biri Apple'ın kısa zamanda yüksek performans ile Eylül ayına hazırlandığı olabilir sanırım.

Her Açık Beta sürümünü paylaşmıyorum Sihirli Elma'da, ancak artık tahminen son 1 aya girdiğimiz iOS 10 sürecinde artık son güncellemeye doğru yaklaştığımız kesin diyebiliriz.

education.jpeg

Ayrıca bir diğer yandan da sanırım en rahat ve sorunsuz beta süreçlerinden birini geçiriyoruz. Çünkü ilk birkaç beta haricinde cihazların kullanımında ciddi bir sıkıntı yok. Elbette pil ömrü ne yazık ki hala yerlerde sürünüyor ama en son çıkacak olan GM sürümüne kadar böyle olması da çok normal. :)

Eğer Açık Beta veya geliştirici betalarından birini kullanıyorsanız, güncellemeleri kontrol etmeniz ve yüklemeyi başlatmanız yeterli...

sihirli-elma-public-beta.jpeg

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.