Ana Sayfa Haberler ARKit geldi: Hangi uygulamaları indireceğiz?

ARKit geldi: Hangi uygulamaları indireceğiz?

3

Apple iOS 11 güncellemesiyle gelen ARKit, artırılmış gerçekliğe (AR) doğru kocaman bir adım niteliği taşıyor. Bu uygulamalar da o adımın sonrasını getiriyor.

iOS 11’in en çok merak edilen özelliklerinden biri de ARKit oldu. iPhone kamerasından faydalanarak, gerçek dünya görüntülerini sanal unsurlarla birleştiren artırılmış gerçeklik teknolojisinin neler yapabileceğine en iyi örnek Pokemon Go olmuştu.

Bugün Pokemon Go’yu konuşmuyoruz. Ama Apple için AR perdesi henüz yeni aralandı. iMore tarafından yapılan kapsamlı listede, bugün iPhone için indirebileceğiniz uygulama ve oyunlar sıralanıyor.

Büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde Apple da kendi uygulama mağazasında “ARKit destekli uygulamalar” şeklinde bir alt kategori sunacak, en azından kendi listesini paylaşacaktır. O kutlu gün gelene kadar bu listeyi referans alabilirsiniz:

ARKit destekli ücretsiz uygulama ve oyunlar:

ARKit destekli ücretli uygulama ve oyunlar

Listede yer alan oyun ve uygulamaların bir kısmı henüz Türkiye App Store‘da indirmeye açılmadı. Ancak ARKit, Apple’ın öngördüğü popülariteye ulaşabilirse, o uygulamaları da vatan topraklarında görmek bizi şaşırtmayacaktır. Peki, siz hangi uygulamaları deneyeceksiniz?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. Apple wwdc ve 12 eylül etkinliğinde canlı demo ile gösterdiği oyunların adı ne acaba bile arkadaslar paylasabilir mi acaba?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz