Ana Sayfa Haberler iPhone X ön siparişe açıldı

iPhone X ön siparişe açıldı

3

Apple bugün itibariyle pek çok ülkede iPhone X’in ön sipariş sürecini başlattı. 64 GB’lık model 999 dolardan başlarken, 256 GB’lık model ise 1469 dolara kadar yükselebiliyor. iPhone Yükseltme Programı müşterileri için ise fiyatlandırma ayda 49,91 dolardan başlayıp, seçilen konfigürasyona göre 56,16 dolara kadar çıkabiliyor. iPhone Yükseltme Programının fiyatlandırması, AppleCare+ desteği de içeriyor.

Çok fazla talep gören iPhone X, söylentilere göre halen sınırlı sayıda kullanıcıya ulaşabilecek durumda. An itibariyle ön sipariş alanı Andora, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Guernsey, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İrlanda, Isle of Man, İtalya, Japonya, Jersey, Kuveyt, Letonya, Liechenstein, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Suudi Arabistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, ABD ve ABD Virgin Adaları gibi pek çok ülkeyi kapsıyor.

Şu günlerde siparişini başarıyla tamamlayan kullanıcılar, cihazın resmi piyasaya sürülüş tarihi olan 3 Kasım gününden başlayarak iPhone X’lerine kavuşacak. Ülkemizde ise henüz kesin bir tarih belirtilmiş değil fakat kasım ayı içinde cihazın Apple mağazalarında yer alması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. Bugün ingiltereden iphone x silver 64 gb sipariş ettim. Teslim tarihi olarak 28 kasım-4 aralık tarihini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz