İçeriğe geç
Haber Akışı Apple iPhone iOS Mac iPad İpuçları Güncellemeler Videolar Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. iOS

Things'e mail desteği geldi

iOS ve macOS'in popüler uygulaması Things, aldığı güncelleme ile mail desteğine kavuştu. Things 3.3 ile gelen mail özelliğinin detayları haberimizde.

Furkan

Güncelleme: okunma

Things'e mail desteği geldi

iOS ve macOS'in popüler uygulaması Things, aldığı güncelleme ile mail desteğine kavuşuyor.

2007 yılında Mac platformuna gelen Things, kısa süre içerisinde iOS ve macOS'in kültleşmiş uygulamaları arasındaki yerini almıştı. iOS 10 ile gelen yeni API'lar ve macOS Sierra için Things 3 ile karşımıza çıkan Cultured Code, yeni güncelleme ile uygulamasına mail özelliğini ekledi.

Maillerinizi Things'e yönlendirin

Things 3.3 ile gelen mail özelliği, bildiğimiz mail uygulaması niteliğini taşımıyor. Things Cloud özelliğini kullanıyorsanız, uygulama size [email protected] şeklinde bir mail adresi oluşturuyor.

Size özel olarak oluşturulan mail adresine, gelen maillerinizi yönlendirerek; Things'in Inbox klasörüne kaydedebiliyorsunuz. Henüz maildeki ekleri desteklemeyen bu özellik maksimumda da 2.000 karakteri destekliyor.

Inbox kavramını artık gerçek anlamıyla kullanmaya başlayan Things, önümüzdeki yıl maildeki ekleri de kaydedebilecek.

Things uygulamasını; iPhone için buradan iPad için buradan ve macOS için buradan satın alabilirsiniz.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.