Ana Sayfa Apple iPhone bataryasını değiştirmenin performansa etkisi

iPhone bataryasını değiştirmenin performansa etkisi [Sihirli Elma Özel Video]

5
Son zamanlarda herkesin dilinde olan bir konuyu bizzat test ettik ve tüm soru işaretlerini sildiğimizi düşünüyoruz.

Çıkan haberlere göre Apple, batarya sağlığı kötü durumda olan iPhone modellerinde iOS 10 sürümünden itibaren  bunu algılayan ve bataryanın durumuna göre işlemci performansını otomatik olarak düşüren bir kod yerleştirmiş. Bu Apple tarafından da doğrulanan bir şey.

Biz de batarya durumu kötü olan iPhone 6 Plus ürününü batarya değişimi öncesi ve sonrasında performans testine soktuk sonuçlar gerçekten şaşırtıcı.

Bu konu hakkında soru işareti olan arkadaşlarınıza ve teknoloji meraklılarına bu videomuzu izletmeyi ve paylaşmayı unutmayınız. Türkiye’de bunun somut şekilde testini yapan tek yayın biziz ve ilgili testin herkes tarafından izlenilmesi temennimizdir.

Sizin de performansından şikayeti olduğunuz bir iPhone telefonunuz varsa ve garanti kapsamı dışında iseniz, cihazınızı değiştirmek yerine bataryayı yenilemeyi düşünebilirsiniz.

İyi seyirler dileriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

    • Deji firması emin olun reklam almadığımız firma ben o kadar memnunum ki bataryalarından kendimi şanslı sayıyorum kendilerini keşfettiğim için. Batarya bakıldığında sarf malzemesi çünkü bitecek eninde sonunda.

  1. Bildiğim kadarıyla Apple’ın orijinal bataryası satılmıyor. Bu doğru mudur? Bir de servise gitsek parasıyla değişim yaptırabiliyor muyuz bilen var mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz