Ana Sayfa Haberler Apple’dan bilim kurgu dizisi: See

Apple’dan bilim kurgu dizisi: See

1

Apple, See adını taşıyan bilim kurgu dizisi üzerinde çalışıyor. See dizisinin kadrosunda oldukça önemli isimler yer alıyor.

Cupertinolu teknoloji devi, dijital içerikler için 2018’de resmen düğmeye bastı. Geçtiğimiz günlerde en iyi yardımcı kadın oyuncu ödüllü Octavia Spencer ile polisiye dizi çekeceği açıklanan Apple’ın şimdi de Açlık Oyunları yönetmeni ile See adını taşıyan bilim kurgu dizisi çekeceği açıklandı.

Apple, See ile şaşalı bir başlangıç yapabilir

Açlık Oyunları filmlerini yöneten Francis Lawrence ile çekilecek olan See dizisinin senaryosunu Peaky Blinder‘ı yazan Steven Knight kaleme alacak. See dizisinde yeni bir dünyanın inşasıyla ilgili epik bir hikaye anlatılacak.

Netflix, HBO, Amazon Prime Video ve Hulu gibi servislere rakip olmak için 1 milyar dolar gibi ciddi bir bütçe ayıran Apple’ın, See dizisi ile oldukça ilgi çekmesi bekleniyor. Apple‘ın henüz bu dizileri hangi platform üzerinde yayınlayacağı bilinmiyor.

Tahminlerimize göre; kısa film tadındaki içeriklerini Apple Music üzerinden sunan Apple, yüksek bütçeli dizileri de yine Apple Music üzerinden sunabilir. Ancak Apple’ın yaklaşmakta olan WWDC 18 etkinliğinde ayrı bir servisi de duyurulabilir.

iTunes Store tadındaki yeni servis için aylık üyelik talep edilebilir ve diziler buradan sunulabilir. Ancak ilk etapta dizi servisindeki içeriklerin sayısı az olacağı için bu içerikler 3 ay boyunca ücretsiz olarak sunulabilir.

Dizi servisi ile ilgili bir diğer tahminimiz ise; servisin aylık ilk etapta 9,99 TL olacağı daha sonra içerikler arttıktan sonra 14,99 TL‘ye yükseleceği yönünde. iTunes Store’daki FHD filmleri satın alanlara 4K sürümlerini ücretsiz olarak sunan Apple’ın, 4K çözünürlük için Netflix gibi ayrı bir ücret talep etmeyeceğini düşünüyoruz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz