Ana Sayfa Aksesuar AirPower’ın bu ay satışa sunulması bekleniyor

AirPower’ın bu ay satışa sunulması bekleniyor

0
AirPower

Apple’ın yaklaşık 6 ay önce tanıttığı kablosuz şarj matı AirPower Mart ayı içerisinde satışa sunulabilir.

Apple AirPower’ın 2018‘de satışa sunulacağını söylemişti, ancak ne zaman olduğuyla ilgili kesin bir tarih vermemişti. Tayvan merkezli Digitimes‘ın iddiasına göre ise AirPower, içinde bulunduğumuz Mart ayında piyasaya sürülecek. Sadece Digitimes değil, Mac Otakara ve The Apple Post gibi kaynaklar da Apple’ın bu ay AirPower’ı piyasaya sürebileceğini iddia ediyor; zira Mart ayında şirketin yeni ürünler satışa sunması alışılmadık bir durum değil.

Aynı anda iPhone, AirPods ve Apple Watch‘ı şarj edebilen AirPower’ın 29 Watt gücünde olduğu iddia ediliyor. Piyasadaki tek bir cihazı şarj edebilen kablosuz şarj matları ise genelde 7.5 watt gücünde oluyor.

Oval bir şekle sahip AirPower’ın Mart ayına özel bir etkinlikte mi, bir basın bülteniyle mi yoksa gizlice online mağazanın güncellenmesiyle mi satışa sunulacağı henüz kesin değil, ancak iddialara bakacak olursak kablosuz şarj matının her an satışa sunulabileceğini belirtelim.

AirPower’ın fiyatı konusunda ise kesin bir bilgi yok. Satışa çıktığı ilk parti ülkeler arasında Türkiye olacak mı orası da meçhul.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz