Ana Sayfa Haberler 2018 model iPhone X, selefinden daha ucuz olabilir

2018 model iPhone X, selefinden daha ucuz olabilir

0

Digitimes’ın iddiasına göre Apple’ın 2018’de piyasaya süreceği iPhone X’un devamı niteliğindeki telefon, orijinal iPhone X’dan daha ucuz olacak.

Analist Luke Lin bu iddiayı Apple’ın iPhone X üretimindeki maliyetin azaltmasına bağlıyor. Habere göre Apple, iPhone X üretiminde kullanılan malzemelerin fiyatını en az %10 oranında azaltmayı başarmış. Bu nedenle 2018’de piyasaya sürülmesi beklenen 5.8 inç ekran boyutuna sahip iPhone X devamının fiyatının 999 dolardan daha az olması bekleniyor.

Bir süredir Apple’ın 2018’de üç yeni iPhone çıkartacağına dair söylentilerden haberimiz var. Bu iPhone’ların ilkinin 5.8 inç ekran boyutuna sahip iPhone X devamı niteliğindeki cihaz olması bekleniyor. Bir diğerinin ise 6.5 inç OLED ekrana sahip iPhone X Plus modeli olması bekleniyor. Üçüncü model olarak ise Apple’ın 6.1 inçlik LCD ekranlı uygun fiyatlı bir iPhone piyasaya süreceği iddia ediliyor.

Ancak Lin’in iddiasına göre Apple üretim maliyetini düşürmeyi başardığı için bu sene piyasaya çıkacak olan en düşük fiyatlı model iPhone X’un devamı niteliğinde olan 5.8 inç ekrana sahip cihaz olacak.

Digitimes’ın kaynakları genelde güvenilir bilgiler sağlasa da sitenin bu bilgileri yorumlaması her zaman için sağlıklı olmayabiliyor Dolayısıyla bu tür haberler şimdi ya da gelecekteki satın alma kararlarınızı etkilememeli.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz