İçeriğe geç
Haber Akışı Apple iPhone iOS Mac iPad İpuçları Güncellemeler Videolar Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Apple Watch

Yeni Apple Watch modeli %15 daha geniş ekrana sahip olacak

Apple dedikodu vagonunun başını çeken KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple Watch Series 4 ile ilgili birtakım iddialarda bulundu. Ming-Chi Kuo'ya göre Apple bir sonraki Apple Watch modelini önümüzdeki sonbahar aylarında tanıtacak. Bir önceki modeller gibi 38 ve 42 mm boyutlarında olacak saatl

Furkan

Güncelleme: okunma

Yeni Apple Watch modeli %15 daha geniş ekrana sahip olacak

Apple dedikodu vagonunun başını çeken KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Apple Watch Series 4 ile ilgili birtakım iddialarda bulundu.

Ming-Chi Kuo'ya göre Apple bir sonraki Apple Watch modelini önümüzdeki sonbahar aylarında tanıtacak. Bir önceki modeller gibi 38 ve 42 mm boyutlarında olacak saatlerin daha ince bir çerçeve ve daha geniş bir ekrana sahip olması bekleniyor. Kuo'ya göre yeni saatlerin ekranında %15 oranında bir genişleme görebiliriz.

KGI analisti ürün hakkında fazla detay vermese de elimizde sağlık sensörlerinin iyileşeceğine dair birtakım söylentiler var. Kuo yeni saatlerin 'daha trend' bir tasarım anlayışını benimseyeceğini söylüyor. Günümüz akıllı cihazlarındaki trendin ise 'ince çerçeve' olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

KGI Apple'ın 2018 yılı boyunca 22-24 milyon adet arası Apple Watch satacağını öngörüyor.  Bu da bir önceki yıla göre %30 oranında artış anlamına geliyor. Kuo uzun vadede Apple Watch satışlarının yıllık 50 milyon adete ulaşacağını düşünüyor.

KGI, Apple Watch Series 4 modelinin önümüzdeki Eylül ayında iPhone'larla birlikte tanıtılmasını bekliyor. Tüm bu beklentilerin birer söylentiden ibaret olduğunu ve asla gerçekleşmeyebileceğini de hatırlatmadan geçmeyelim.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.