Ana Sayfa MacOS Mac için GarageBand Uygulaması Güncellendi!

Mac için GarageBand Uygulaması Güncellendi!

Birçok kişinin profesyonel hayatında kullandığı müzik uygulaması Garage Band için güncelleme geldi. Yeni güncelleme ile birlikte Mac cihazlarda oldukça fazla kullanım alanı açıldı.

0

Apple, insanların istedikleri her yerde müzik çalmalarını, kaydetmelerini ve paylaşmalarını inanılmaz derecede kolaylaştıran popüler müzik oluşturma uygulaması GarageBand‘i Mac için 10.3 sürümüne güncelledi. Güncelleme ile yeni döngüler, ses efektleri, yeni Drummer’lar, Roots ve cazdan ilham alan brush stilleri ve daha fazlası ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor.

GARAGEBAND GÜNCELLEMESİ ŞİMDİ BÜTÜN CİHAZLARDA KULLANILABİLİR

Reggaeton, Future Bass ve Chill Rap gibi türleri kapsayan 1000 yeni elektronik ve kent müziği döngüsü ile birlikte, iki yeni Drummer, Roots cazdan ilham alan brush stilleri GarageBand 10.3 sürümünde kullanılabilir durumda. Apple, müzik kreasyonlarında çalışabilecek 400’den fazla hayvan, makine ve insan sesi efektlerini dahil ettiği güncelleme ile ayrıca ücretsiz olarak indirilebilir sanatçı derslerinin de kullanıcılar için kullanılabilir olduğunu sürüm notlarında belirtiyor.

Yeni sanatçı dersleri, kullanıcılara popüler parçaları piyano ve gitarda nasıl çalacaklarını öğretmek için hazırlanmış ve tümüyle şarkıları ünlü yapan sanatçılar tarafından öğretiliyor. Apple’ın yayınladığı bu güncelleme, son bir yıl içinde Mac için yayınlanan en büyük GarageBand güncellemesi olma yönüne sahip. En sonki güncelleme Haziran 2017’de 10.2 sürümü ile yayınlanmış ve MacBook Pro’nun Touch Bar’ı ile kullanılabilmesi desteğini kazanması ile birlikte yeni Drummer’lar kullanıma sunulmuştu. Nisan 2017’den beri hem iOS hem de Mac için GarageBand uygulaması ücretsiz olarak App Store’dan indirilebiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz