Ana Sayfa Haberler Yeni Nesil AirPods ve HomePod için Önemli Bilgiler Ortaya Çıktı!

Yeni Nesil AirPods ve HomePod için Önemli Bilgiler Ortaya Çıktı!

2. nesil AirPods ve 2. nesil HomePod için önemli bilgiler gelmeye devam ediyor. Apple'ın yeni nesil AirPods'u ve HomePod'u ile birlikte önemli geliştirmeler yapması bekleniyor...

0

Apple’ın kulaklıklar ve hoparlör üzerine olan stratejisini 2019 yılında bir üst seviyeye taşıyacağını öngören yeni bir rapor yayınlandı. Raporda, şirketin ikinci nesil AirPods’u ve ikinci nesil HomePod’u için önemli bilgiler yer alıyor.

2. Nesil AirPods

2. nesil AirPods’un yağmur ve terlemeye karşı dirençli olabilmesi için suya dayanıklı olacağına inanılan raporda, Apple’ın AirPods’un bağlı olduğu iPhone veya iPad ile olan menzilini artırmaya yönelik çalışma yaptığı bilgisi mevcut. 2. nesil AirPods’un gelmesi öncesinde bu sonbaharda “Hey Siri” desteğiyle güncellenmiş bir AirPods’un gelmesi bekleniyor. 2. nesil AirPods’un  bir premium versiyonunun olacağı ve mevcut AirPods’a kıyasla daha yüksek fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyor.

2. Nesil HomePod

WWDC 2017’de tanıtılan ve ülkemizde satışa sunulmayan HomePod’un ikinci neslinin 2019 yılına kadar geleceğine dikkat çekilen raporda, Apple’ın tedarik zinciri üzerinde birtakım değişikliklere gideceği bilgisi dışında herhangi bir detay yer almıyor. Kaynaklara göre, şirketin esas olarak iPhone’un üretilmesinde Foxconn ile çalışan Inventec’e olan güveninin sarsıldığı bilgisi yer alırken, AirPods ve HomePod’un üretimine yardımcı olan Inventec ile olan işbirliğinde önemli bir yapılandırmaya gitmesi gündemde.

Kulaklıkları ve hoparlörü ile adını duyurmaya devam eden Apple’ın kulaküstü kulaklarınada değinilen raporda, geliştirme ve üretim sorunları yüzünden şirketin kulak üstü kulaklıklarını 2019’a kadar piyasaya süremeyeceği iddia ediliyor. Apple’ın kendi markalı kulak üstü kulaklıklarını üstün ses kalitesi ve aktif gürültü önleme teknolojisi ile üst seviye pazarlara uygun şekilde bir fiyatlandırma ile sunulacağının beklentisinin söz konusu olduğunun altını çizelim.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz