Ana Sayfa iPad Face ID’li ve İnce Çerçeveli 11.9 inç iPad Pro Konsepti

Face ID’li ve İnce Çerçeveli 11.9 inç iPad Pro Konsepti

0
2018 iPad Pro

Söylentiler ve analist raporları, Apple’ın bu yıl piyasaya sürmek için hazırlandığı yeni iPad Pro modellerinde daha ince çerçeveye ve iPhone X’te bulunan Face ID’ye yer vereceğini gösteriyor. Face ID ile birlikte doğal olarak ana ekran düğmesi yeni iPad Pro modellerinde yer almayacak.

11.9 inç iPad Pro Konsepti

Álvaro Pabesio tarafından paylaşılan iPad Pro konseptte, söylentilerdeki gibi bir iPad Pro’nun nasıl görüneceği hayal edilmeye çalışılmış. Konseptte, ince çerçeveli 11.9 inçlik ekrana sahip bir iPad yer alıyor. Ekranın üst kısmındaki siyah çerçeve içerisine TrueDepth kamera sisteminin dahil edimesi ile iPhone X’de eleştirilere neden olan çentiğin olmaması ve ana ekran düğmesinin yer almaması dikkat çekiyor.

Mevcut 10.5 inçlik iPad Pro’ya kıyasla yeni iPad Pro modelinin daha büyük bir ekrana sahip olacağı yönündeki söylentilerden hareketle, konseptteki iPad’e 11.9 inçlik bir ekrana yer verilmiş ancak oldukça ince olan çerçeveler sayesinde boyut olarak 10.5 inçlik iPad Pro ile aynı ölçülere sahip.

Konseptte ayrıca 12 megapiksellik çift lensli bir kameraya yer verilmiş. Yeni nesil iPad Pro için bu yönde herhangi iddia ortaya atılmamış olsa da yine de çift lensli kameraların iPad’lere gelebilmesinin mümkün olduğu düşünülüyor.

Pabesio’nun paylaştığı konseptteki iPad Pro modeli, tam olarak söylentileri ve sızıntıları yansıtmıyor olsa da Apple’ın Face ID ve TrueDepth kamera sistemine iPad üzerinde yer vermesi durumunda ortaya çıkacak olan cihazın ön görünümünü sunuyor oluşu ile oldukça ilginç duruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz