Ana Sayfa iPhone En Kullanışlı iPhone X’i Yeniden Başlatma Yöntemi

En Kullanışlı iPhone X’i Yeniden Başlatma Yöntemi

0

iPhone X’iniz ekran dokunmalarınıza doğru cevap vermiyor veya tamamen donup kullanılamaz hale geldiyse bunun en iyi çözüm yolu cihazınızı yeniden başlatmak olabilir. Böyle bir durumda iPhone X’i yeniden başlatabilmek için takip edilmesi gereken ilginç bir yol var.

Fiziksel ana ekran düğmesinin yer aldığı diğer iPhone modellerinde, cihazı yeniden başlatabilmek için Apple logosu görünene kadar güç düğmesine basılı tutmak yeterli oluyordu. Apple, fiziksel ana ekran düğmesini iPhone X’de kaldırdı ve bu bazı iPhone alışkanlıklarının değişmesine neden oldu. Bu alışkanlıklardan birisi de iPhone’u yeniden başlatmak.

iPhone X ile kaldırılan ana ekran düğmesi sonrasında telefonu kapatmak veya yeniden başlatmak, kurtarma moduna gitmek ve Acil Durum SOS’i etkinleştirmek daha zor hale geldi.

iPhone X’i yeniden başlatmak için belirli tuş kombinasyonunu kullanmak gerekiyor. iPhone X’i yeniden başlatmak veya yeniden başlatmaya zorlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

iPhone X’i Yeniden Başlatma

Adım 1: Ses açma düğmesine basın ve bırakın.

Adım 2: Ses kısma düğmesine basın ve bırakın.

Adım 3: Yan düğmeye basılı tutun. Apple logosu ekranda belirene kadar yan düğmeye basılı tutmaya devam edin.

iPhone X’i yeniden başlatmak veya yeniden başlatmaya zorlamak için bu üç adımı takip etmek gerekiyor. Fiziksel ana ekran düğmesinin kaldırılmasıyla bir iPhone’da gezinmek, bazı şeyleri yapmak daha kolay hale gelmiş olsa da bazı şeylerin zorlaştığı bir gerçek. Bunlardan birisinin de iPhone X’inizi yeniden başlatmak olduğunu görebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz