Ana Sayfa Haberler Foxconn, 2018 iPhone Modellerinin Bileşenlerinin Büyük Çoğunluğunu Birleştirecek!

Foxconn, 2018 iPhone Modellerinin Bileşenlerinin Büyük Çoğunluğunu Birleştirecek!

0
iPhone 9, iPhone 11 ve iPhone 11 Plus

Tayvanlı üretici Foxconn, Apple’ın Eylül ayında tanıtması beklenen 2018 iPhone modellerinin bileşenlerinin büyük çoğunluğunu birleştiren tek güvenilir tedarikçi olacak.

Apple’ın Foxconn’a Güveni Tam!

Resmi olarak Hon Hai olarak bilinen Foxconn’un ikinci nesil iPhone X’in ve 6.5 inç ekranlı iPhone X Plus’ın yüzde 90’ını ve tamamen yeni, diğer modellere kıyasla daha düşük fiyat etiketine sahip olması beklenen 6.1 inçlik iPhone’un bileşenlerinin yüzde 75’ini birleştireceği bildiriliyor. Geriye kalan iPhone’ların bileşenlerinin birleştirilmesini ise diğer Tayvanlı üretici Pegatron üstlenecek.

Rapora göre bir başka Tayvanlı üretici Wistron, 2018 iPhone modellerinin bileşenlerini birleştirme konusunda hiçbir görev alamadı.

Fubon Securities, 6.1 inçlik iPhone’un ABD’de 799 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacağını ve iPhone 8 Plus ile neredeyse aynı bileşenlerden oluşacağından dolayı Apple’a olan maliyetinin tahmini 275 dolar olacağını öne sürüyor.

Saygın bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo, geçtiğimiz ay üç yeni iPhone’un Eylül ayındaki Apple özel etkinliğinde tanıtılacağını ve Eylül ayında piyasaya sürüleceğini söyledi. Analist, daha önce paylaştığı bir araştırma notunda, Apple’ın iPhone X’in üretimi önündeki engelleri kaldırdığını, tedarik sıkıntısı ile sonuçlanan üretim zorluklarını çözdüğünü belirtilmişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz