Ana Sayfa Haberler Apple, 3 Yeni “iPhone ile Çekildi” Videosu Paylaştı

Apple, 3 Yeni “iPhone ile Çekildi” Videosu Paylaştı

0

Apple, 2018 FIFA Dünya Kupası devam ederken YouTube kanalında futbol temalı üç yeni kısa video paylaştı. Devam eden ve oldukça ilgi çeken “iPhone ile Çekildi” reklam kampanyasının bir parçası olan videolar, dünyanın her yerinden farklı hikayeler sunuyor.

2018 Dünya Kupası ve “iPhone ile Çekildi” Kampanyası

İlk videonun adı “Avustralya’nın Kalbi” ve kültürel mirasına sadık kalmak için futbolu bir araç olarak kullanan bir grup Aborjin kızının hikayesini anlatıyor.

“Futbolun Wa’sı” başlıklı ikinci videoda, topluluklarıyla bağlantı kurmak ve sosyal gruplarında barışçıl birliği korumak için futbolu bir araç olarak kullanan bir grup keşişe dikkat çekiliyor.

Son videonun adı “Berlengas Island Cup 2018”. Bu videoda çimler üzerinde oynamayı reddeden ve Berlengas adalarına yerleşen iki rakip takım konu ediliyor.

Apple, 2012 FIFA Dünya Kupası’na yoğun bir şekilde odaklanmış durumda. Şirket, Siri’ye Dünya Kupası için destek ekledi ve Türkiye’de henüz kullanılamayan Apple News uygulamasında Dünya Kupası için kapsamlı alan açtı.

Apple’ın futbol ve 2018 FIFA Dünya Kupası temalı yeni reklam filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz