Ana Sayfa iOS Apple, Yeni Apple Pay Cash Reklamlarını Yayınladı

Apple, Yeni Apple Pay Cash Reklamlarını Yayınladı

0
Apple Pay Cash

Apple’ın yeni nesil P2P (peer to peer) para transferi sistemi Apple Pay Cash’in iOS 11.2 ile kullanıma sunulmasından sonra, Cupertino merkezli şirket, hizmetini tanıtmak için reklamlarını yayınlamaya devam ediyor.

Apple son olarak, “Parayı sadece onlara yaz.” sloganını kullandığı, tümüyle Apple Pay Cash’e odaklı on beşer saniyelik bir dizi yeni reklamını yayınladı.

İlk reklamda, oda arkadaşlarının kiralarını göndermek için Mesajlar’daki Apple Pay Cash’i nasıl kullandıkları gösterilirken, diğer reklam filminde belirli bir tutardaki parayı talep etme özelliğini gösteren senaryo işleniyor.

Üçüncü reklamda, bir arkadaşın düğünü üzerinden tartışan iki arkadaşın, tartışmalarına rağmen bilet almak için ödeme yapmalarını gösterilirken, dördüncü reklamda, boş bir buzdolabının fotoğrafını çektikten sonra annesine gönderen çocuğuna para gönderen bir anne yer alıyor.

Apple Pay Cash, Aralık ayında iOS 11.2 ile Amerika Birleşik Devletleri’nde Green Dot Bank ile ortaklık kurularak başlatıldı ve henüz herhangi bir ülke için kullanıma sunulmadı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz