Ana Sayfa Haberler 6.5 inç iPhone X Plus ve 6.1 inç iPhone 9’un Maket Görselleri...

6.5 inç iPhone X Plus ve 6.1 inç iPhone 9’un Maket Görselleri Sızdırıldı!

0
2018 iPhone Maket

Gelecek nesil cihazlarla ilgili sızıntılarıyla yakından tanınan Benjamin Geskin, 6.5 inç iPhone X Plus (veya iPhone 11 Plus) ve 6.1 inç iPhone 9’un maket görsellerini paylaştı.

2018 iPhone modellerinin maketlerinin şimdiye kadar güvenilir kaynaklardan gelen raporları takip eden ve rapordaki bilgilere göre tasarlanarak vücut bulduğu belirtiliyor.

Maket görüntüleri, genellikle Çinli tedarik zincirinden gelen tasarım şemalarına dayanıyor ve önceki yıllarda olduğu gibi, paylaşılan bu maket görüntüleri de 2018 iPhone modellerinin tasarım şemaları ile en ince ayrıntısına kadar uyumlu.

Apple’ın bu yıl 5.8 inç ve 6.5 inç boyutlarında iki OLED ekranlı amiral gemisini ve LCD ekranlı bir iPhone’u tanıtması bekleniyor. Paylaşılan maket görüntülerinde, 6.5 inç OLED iPhone X Plus ve 6.1 inç LCD iPhone 9 yer alıyor.

6.5 inç iPhone X Plus’ın maket görüntülerinde, mevcut iPhone X’daki gibi çift lensli ana kameranın dikey konumlandırıldığı görülüyor. Uygun fiyatlı model olarak bu yılki iPhone serisinin bir üyesi olması beklenen 6.1 inç LCD ekranlı iPhone 9’un ana kamerasının ise tek lensli olması dikkat çekiyor.

2018 iPhone Modelleri Maket Görüntü

6.1 inç iPhone 9, tek lensli ana kamera, LCD ekran ve paslanmaz çelik yerine alüminyum bant gibi diğer 2018 iPhone modellerine kıyasla eksiltilmiş özelliklere sahip olsa da Face ID, çentikli ekran gibi birçok iPhone X özelliği ile donatılacağı belirtiliyor.

Mevcut iPhone X, Uzay Grisi ve Gümüş renk seçenekleri ile sınırlı olsa da, güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, yeni nesil iPhone X’in (veya iPhone 11) ve iPhone X Plus’ın (veya iPhone 11 Plus) Uzay Grisi, Gümüş ve Altın renk seçenekleri ile geleceğine inanıyor. Analist, uyun fiyatlı 6.1 inç LCD iPhone 9’un ise Kırmızı, Mavi, Turuncu, Gri ve Beyaz gibi birçok renk seçeneği ile geleceğini iddia ediyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz