Ana Sayfa Haberler 2018 iPhone Modelleri Nasıl Görünecek?

2018 iPhone Modelleri Nasıl Görünecek? [Karşılaştırma – Video]

0
2018 iPhone Modelleri Nasıl Görünecek

Apple’ın 2018 iPhone modelleriyle ilgili sızıntılar, söylentiler ve analist raporları büyük hız kazanmış durumda. En yeni iPhone modelleri henüz tanıtılmamış olsa da haklarında çok şey biliyoruz.

Apple bu yıl, üç yeni iPhone’unu tanıtacak. Bunlar;

  • 6.5 inç iPhone X Plus (veya iPhone 11 Plus)
  • 6.1 inç iPhone (veya iPhone 9)
  • 5.8 inç iPhone X (veya iPhone 11)

Bu iPhone modellerinin nasıl görüneceği, kullanılacak ekran türü, ekran çözünürlükleri ve gövdelerinde kullanılacak malzeme türüne kadar birçok bilgiye sahibiz.

Tüm bunlarla yetinmeyenler için geçtiğimiz günlerde 2018 iPhone modellerinin ön görünümünü sunan, tümüyle tasarım şemalarından yola çıkılarak hazırlanan maketleri servis edildi.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/31/6-5-inc-iphone-x-plus-ve-6-1-inc-lcd-iphone-9-maket-incelemesi-video/]

Şimdi ise daha fazlasını görmek isteyenler için 2018 iPhone modellerini gösteren, daha detaylı bir inceleme videosu paylaşıldı. Videoda ikinci nesil iPhone X, iPhone X Plus ve iPhone 9 yan yana koyuluyor ve karşılaştırma yapılıyor.

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone modelleriyle ilgili en büyük gizem şüphesiz adlandırmaları tarafında. Kimi kaynaklara göre, haberin girişinde belirttiğimiz gibi bir adlandırma söz konusu, kimi kaynaklara göre ise iPhone 11 Plus, iPhone 11 ve iPhone 9 şeklinde bir adlandırma olacak.

İşin daha kötüsü, videoda da görebileceğiniz gibi kimi kaynaklar ise iPhone XS, iPhone XS Plus gibi adlandırmalar kullanıyor.

Muhtemelen Apple’ın Eylül ayı özel etkinliğine kadar yeni iPhone’ların nasıl adlandırılacakları bir sır olarak kalacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz