Ana Sayfa Haberler Samsung, Yeni Reklam Filmlerinde Galaxy Note 9 ile iPhone X’u Kıyaslıyor

Samsung, Yeni Reklam Filmlerinde Galaxy Note 9 ile iPhone X’u Kıyaslıyor

0
Samsung Galaxy Note 9

Samsung bugün, Apple cihazlarıyla dalga geçtiği Ingenius reklam kampanyası için yeni reklam filmlerini paylaştı.

“Power” olarak adlandırılan ilk reklamda, bir müşteri, Galaxy Note’un “gerçekten güçlü” olduğunu Genius’a söylüyor. Genius, “Ne düşündüğümü biliyor musun? Telefonunuzu yüzünüzle açabilirsiniz.” diyor.

Dahası Genius, iOS 12’de FaceTime’ı 32 kişiye kadar grup görüşmesi yapılabileceğini işret ediyor ve müşteri “Neden bunu yapmak isteyeyim ki?” diye soruyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/10/galaxy-note-9-iphone-x-karsisinda-fena-cuvalladi-peki-ama-neden/]

“Pen” başlıklı ikinci reklamda, bir müşteri Ingenius Bar’a giriyor ve Galaxy Note 9 ile birlikte gelen Apple Pencil ve S Pen arasındaki farkı soruyor. Genius “Eh, Apple Pencil sadece iPad’de çalışıyor.” diyor. Bunun üstüne müşteri “Tamam, telefonumda ne kullanabilirim?” diye soruyor. Genius “Uh… Parmağın mı?” diye cevap veriyor.

Güney Koreli şirketin “Ingenius” reklam kampanyasının en yeni reklamları dün tanıtılan Galaxy Note 9’u öne çıkarıyor. 6.4 inçlik Galaxy Note 9, ön tarafında bir iris tarayıcıya ve arka tarafında bir parmak izi sensörü ile Snapdragon 845 işlemci ile donatıldı.

Yeni Note serisi, S Pen stylus ile çalışıyor. Apple’ın en büyük rakibinin özellikle iPhone’lardaki bu eksikliğe dokunmuş olması dikkat çekiyor. Bazı söylentilere göre, Apple, iPhone için Apple Pencil’ın kullanılabilmesi için çalışma yaptığını söylüyor ancak bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği net değil.

“Ingenius” reklam kampanyası dahilinde yayınlanan önceki reklam filmleriyle, iPhone X’un çentiğiyle, iPhone’ların SD kart desteği sunmamasıyla, çoklu görev özelliğinin yetersizliğiyle, kulaklık jakının bulunmamasıyla, daha hızlı LTE hızı sunmamasıyla ve Galaxy S9’un kamerasının daha iyi olduğunu göstermeye çalıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz