Ana Sayfa Haberler 2018 iPad Pro’yla İlgili Dikkat Çeken Gelişme!

2018 iPad Pro’yla İlgili Dikkat Çeken Gelişme!

0
2018 iPad Pro

Apple’ın Eylül ayı özel etkinliğinde yeniden tasarlanmış 2018 iPad Pro’yu duyurması bekleniyor.

Yeni iPad Pro modellerinin 11 inç ve 12.9 inç ekran boyutu ile inceltilmiş ekran çerçevesi ve TrueDepth kamerayla Face ID’yle sunulması söz konusu.

2018 iPad Pro’yla İlgili Dikkat Çeken Gelişme

DigiTimes, Apple’ın yeni nesil iPad Pro modellerinin daha hızlı şarj için yeni güç adaptörüyle geleceğini iddia ediyor. DigiTimes’ın iddiasına göre, 2018 iPad Pro modelleri 18W USB-C güç adaptörü ile birlikte gelecek.

Apple’ın bu yılki yeni iPhone modellerinin kutusunda daha güçlü güç adaptörüne yer vereceği iddia ediliyordu, ancak iPad serisi için böyle bir iddiayı ilk kez duyuyoruz. iPad Pro için yeni güç adaptörünün kutuya dahil olup olmadığı ise şimdilik belirsiz.

iPad’ler geleneksel olarak 10-12W güç adaptörü ile geliyor. Eğer ki yeni iPad Pro modellerinin kutusunda 18W USB-C güç adaptörüne yer verilecek olursa kullanıcılar hiç bir ek ücret ödemeden daha hızlı şarj desteğine kavuşmuş olacak.

Mevcut Pad Pro modelleri bir lightning kablosu kullanılarak Apple’ın USB-C güç adaptörleri ile hızlı şarj edilebiliyor. Bu yöntemle 2017 iPad Pro’yu yarım saat içinde şarj edebilmek mümkün.

iPad Pro USB-C Güç Adaptörü

DigiTimes’ın raporunda iPad mini’ye de değiniliyor ve Apple’ın yeni iPad mini modelini tanıtma planının bulunmadığı belirtiliyor.

Son olarak raporda Apple’ın yeni 2018 iPhone serisi için zaten bilinen bilgilere yer veriliyor. 5.8 inç ve 6.5 inç boyutlarında iki OLED modelin ve 6.1 inç boyutunda bir LCD modelin tanıtılmasının beklendiği söyleniyor. Her üç iPhone modelinin de Face ID ve uçtan uca ekranla geleceğine vurgu yapılıyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/14/2018-iphone-modellerinin-fiyati-ortaya-cikti/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz