Ana Sayfa Haberler Kontrol Edilmeye Değer 5 Kullanışlı Mac Uygulaması

Kontrol Edilmeye Değer 5 Kullanışlı Mac Uygulaması

0
Mac Uygulamaları

Mac için geliştirilen uygulamalar iOS cihazlar için geliştirilen uygulamalar kadar fazla ilgi görmez. Bu nedenle, incelemeye değer ve potansiyel olarak satın almaya değer, kullanışlı ve ilginç Mac uygulamalarını sizlerle buluşturmaya çalışacağımız yeni bir yazı serisini başlatıyoruz.

Uygulamalar arasında, e-postalarınızı düzene koymak, görevlere odaklanmak, hava durumunu kontrol etmek, Mac’inizi temizlemek ve tüm mesajlaşma servislerinizi yönetmeniz için geliştirilmiş uygulamalar yer alıyor.

Focus

Mac için Focus Uygulaması

Focus, zamanınızı takip etmenize yardımcı olmak için tasarlanan ve görevlerinizi zamanında yerine getirebilmenizi sağlayan bir zaman yönetimi ve takip uygulaması.

Uygulama, kullanıcıları 15 ila 20 dakikalık mola eşliğinde 25 dakikalık çalışma saatleri olan odak seanslarıda çalışmaya teşvik ediyor. Uygulamada dahili bir görev yöneticisi bulunuyor. Görev yöneticisi ile gününüzü nasıl geçirdiğinizi görebilmek için ayrıntılı istatistiklerle birlikte görevleri kontrol edebilirsiniz.

Focus uygulamasını indirmek ücretsiz, ancak uygulamayı tüm cihazlarınızda kullanmak istiyorsanız ödeme yapmanız gerekiyor.

Uygulamayı İndir

Carrot Weather

Mac için Carrot Weather Uygulaması

Carrot Weather, hava durumu bilgisini görüntülemeyi daha eğlenceli hale getiren ilginç bir uygulama. Çeşitli hava koşulları için farklı diyalog ve grafiklere sahip ve her zaman sürpriz yapmaya hazır.

Carrot Weather, Dark Sky’dan gelen verileri kullanıyor. Bu nedenle oldukça hassas veriler sunuyor ve 7 günlük hava durumu tahminleri, yağmur ve kar tahminleri, hava durumu haritaları ve bir zaman makinesi gibi tonlarca veri ve özelliği sunuyor.

Carrot Weather’u indirebilmek için 54,99 TL ödemeniz gerekiyor.

Uygulamayı İndir

Dr. Cleaner

Mac için Dr. Cleaner Uygulaması

TrendMicro tarafından geliştirilen Dr. Cleaner, Mac için bir disk temizleme uygulaması. Uygulama ile Mac’inizde yer kaplayan alan uygulamalarla ilgili geniş bilgilere erişebilir, belleği boşaltmak için bir bellek temizleme özelliğini kullanabilir, önemsiz dosya temizleyici ile gereksiz verileri anında temizleyebilirsiniz. Ayrıca, çöp kutusundaki ve diskte yer kaplayan diğer istenmeyen öğelerden kolayca kurtulabilirsiniz.

Dr. Cleaner, Mac App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor, ancak yinelenen dosyaları bulup ortadan kaldıran gibi birçok ek özelliği sunan Pro sürümü için 19,99 ABD doları ödemeniz gerekiyor.

Uygulamayı İndir

Canary Mail

Mac için Canary Mail Uygulaması

Kullanımdan kaldırılan Newton Mail’i kullananlar yeni bir e-posta uygulaması arıyor olabilir. Bu kullanıcılar için Canary Mail tam bir biçilmiş kaftan.

Canary Mail, tek tıklamayla şifreleme, doğal dil araması, akıllı filtreleme, okuma bildirimleri, erteleme seçenekleri, e-posta şablonları, tek tıklamayla bülten aboneliklerden çıkma ve daha fazlasını sunuyor.

Mac’inize Canary Mail’i indirebilmek için 89,99 TL ödemeniz gerekiyor.

Uygulamayı İndir

All-in-One Messenger

Chrome All-in-One Messenger Eklentisi

All-in-One Messenger, bir Mac uygulaması olmaktan öte bir Chrome uzantısıdır. Bu nedenle yalnızca Chrome kullanıcıları ile sınırlıdır.

All-in-One Messenger, tüm sohbet ve mesajlaşma servislerini tek bir noktada topluyor ve tek bir web uygulamasında birleştiriyor.

WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Telgraf, Slack, Discord, Google Hangouts ve daha birçok çeşitli mesajlaşma uygulamaları ile sorunsuzca kullanılabiliyor.

Chrome Uzantısını İndir

Sık kullandığınız favori Mac uygulamalarınız varsa lütfen aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz