Ana Sayfa Haberler 2018 MacBook Pro Modelleri için Beklenen Güncelleme Yayınlandı

2018 MacBook Pro Modelleri için Beklenen Güncelleme Yayınlandı

0
2018 MacBook Pro Güncelleme

Apple, macOS High Sierra 10.13.6 çalıştıran 2018 MacBook Pro modelleri için ikinci bir yama güncellemeyi yayınladı. Hatırlanacağı üzere ilk ek güncelleme, Apple’ın bir yazılım hatası olduğunu iddia ettiği son nesil MacBook Pro’larla ilgili termal sorunları gidermek için yayınlanmıştı.

Apple, güvenlik güncellemeleri sayfasında güncellemeyle ilgili herhangi bir ayrıntıyla yer vermiyor, ancak 2018 MacBook Pro sahipleri güncellemeyi indirip hemen şimdi yükleyebilir. Güncellemenin tam disk imaj dosyası (1.3GB) buradan indirilebilir.

Apple’ın yeni MacBook Pro’lardaki donanımsal performans geliştirmeleri sunmak ve tespit edilen sorunlardan arındırmak için oldukça dikkate değer bir güncelleme serisiyle öne çıktığı görülüyor.

Cupertino merkezli şirket, en yeni MacBook Pro modellerinin güçlü donanımlarını yazılımsal olarak desteklemek için çaba göstermesi oldukça dikkat çekici. Apple, 2018 MacBook Pro serisinin 13 inçlik modellerini dört çekirdekli işlemcilerle yükseltirken, 15 inçlik modeller ise altı çekirdekli işlemcilerle yükseltti. 15 inçlik modellerde 32 GB RAM ve 4 TB SSD desteği yer alıyor.

Her iki model de, True Tone teknolojisi ile geliştirilmiş ekranlar ve entegre T2 yongası üzerinden “Hey Siri” desteği bulunuyor. Yeni MacBook Pro modelleri her yönü ile profesyonel kullanıcıların beklentilerini karşılamak için bekleneni sunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz