Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4’ün Ekran Çözünürlüğü Belli Oldu!

Apple Watch Series 4’ün Ekran Çözünürlüğü Belli Oldu!

2
Apple Watch Series 4

Apple’ın 12 Eylül’de duyuracağı Apple Watch Series 4 modelleri, azaltılan ekran çerçeveleri sayesinde daha büyük ekranlara sahip olacak. watchOS 5’in son beta sürümünde yeni nesil Apple Watch modelinin ekran çözünürlüğü ortaya çıktı.

Apple Watch Series 4’ün Ekran Çözünürlüğü

watchOS 5’in son beta sürümünün kaynak kodlarında 42 mm Apple Watch Series 4’ün 384×480 ekran çözünürlüğüne sahip olacağı görülüyor. Karşılaştırma yapılabilmesi için, mevcut 42 mm Apple Watch Series 3’ün ekran çözünürlüğü 312×390.

Daha yüksek çözünürlük ve ve artan PPI değeri ile yeni Apple Watch’un ekranında uygulamalar daha yüksek çözünürlükte daha fazla bilgi gösterebilecek. Bu fark aşağıdaki Apple Watch Simulator’dan alınan ekran resminden de görülebilir. Tahminin PPI değerinin de 345 olacağı belirtiliyor.

Apple Watch Series 4 Ekran Çözünürlüğü

Geçtiğimiz hafta direkt Apple tarafından yanlışlıkla paylaşılan yeni Apple Watch’un basın görselinde saat kadranında dokuza kadar komplikasyonunun yer aldığı, alabileceği görülüyordu. watchOS 5’in son beta sürümünde edinilen bilgiler ışığında, ek yeni saat yüzlerinin gelebileceği ve Apple Watch uygulamalarının da kullanabileceği yeni tür komplikasyonlarının ufukta olduğunu gösteriyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/31/apple-apple-watch-series-4un-goruntusunu-yanlislikla-sizdirdi/]

Ekran çözünürlüğündeki artış göz önüne alındığında, üçüncü taraf uygulama geliştiricilerinin uygulamalarını elden geçirmelerinin gerekeceği görülüyor. Mevcut Apple Watch uygulamalarının yeni Apple Watch modeliyle uyumlu hale gelebilmesi için geliştiricilerin uygulamalarını güncellemeleri gerekecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

    • 1.5-2 hafta içinde Türkiye pazarına da yeni cihazların gelmesini bekliyoruz, ancak lansmana kadar ne söylesek yanlış olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz