Ana Sayfa Haberler Üç Farklı Renkteki 6.1 inç iPhone 9’un Görüntüleri Sızdırıldı!

Üç Farklı Renkteki 6.1 inç iPhone 9’un Görüntüleri Sızdırıldı!

1
6.1 inç iPhone 9

Apple’ın 12 Eylül’deki etkinliğinde, iPhone Xs ve iPhone Xs Max ve uygun fiyatlı 6.1 inç iPhone 9 modelini duyurması bekleniyor.

iPhone 9, diğer OLED ekranlı modeller kadar heyecan verici özelliklere sahip olmayacak. Apple’ın iPhone 9’u ilgi çekici hale getirmek için özel bir planı olduğu iddia ediliyor. Cupertino merkezli şirketin, diğer 2018 model iPhone‘lara kıyasla iPhone 9’u daha geniş bir renk seçeneği ile sunması bekleniyor.

5 Farklı Renk Seçeneği

iPhone 9’a ait olduğu iddia edilen iki farklı fotoğrafta, kırmızı, altın ve mavi renkte üç cihaz bulunuyor.

iPhone 9 Renk Seçenekleri

2018 model iPhone’ların arasında en uygun fiyatlı model olması beklenen 6.1 inçlik iPhone’un OLED ekran yerine maliyetlerin düşürülmesi için LCD ekran ile donatılması bekleniyor. Buna ek olarak modelde 3D Touch ve çift lensli kameraya yer verilmemesi söz konusu.

Apple, bazı özelliklerden ve donanımsal geliştirmelerden mahrum bırakacağı modelini çekici kılmak için oldukça geniş renk seçeneği ile modeli öne çıkarma peşinde.

Güvenilir kaynaklara göre, 6.1 inç iPhone, kırmızı, mavi, sarı, turuncu ve pembe dahil olmak üzere bir dizi yeni renk seçeneğiyle gelecek. Tıpkı iPhone 5c’de olduğu gibi, ancak 6.1 inç iPhone’un gövdesi plastik değil cam kaplamalı alüminyum olacak.

OLED ekranlı iPhone Xs ve iPhone Xs Max’ın ise üç renk seçeneğiyle gelmesi gündemde; uzay grisi, gümüş ve altın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Şu anda bir iPhone 8 Plus kullanıyorum ve artık iPhone kullanmak için özel bir neden görmüyorum. Hiç bir açıdan rakiplerinden üstün veya önde değil. Üstelik bir sürü kısıtlayıcı ve dayatmacı özelliği var. Elveda Apple ve iPhone.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz