Ana Sayfa Haberler Apple Watch Series 4’e Olan İlgi Oldukça Yüksek!

Apple Watch Series 4’e Olan İlgi Oldukça Yüksek!

1
Apple Watch Series 4

DigiTimes’ın haberine göre, Tayvanlı üretici Compal Electronics Kasım ayında Apple Watch Series 4 modellerinin seri üretimine başlamaya hazırlanıyor. Apple’ın Series 4 için tedarikçi sayısını artırma çabası ise yüksek müşteri ilgisinden kaynaklanıyor.

Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, en yeni Apple Watch modelleri için beklenenden daha iyi seri üretim kapasitesi oluşturmaya çalışıyor. Apple, en yeni Apple Watch modellerinin siparişlerini Compal Electronics ile Quanta Computer arasında pay etmiş durumda.

Kuo, 2018 yılında Apple’ın 18 milyon ile 19.5 milyon arasında Apple Watch sevkiyatı yapacağı tahmininde bulunuyor. Apple, Apple Watch satışlarını Apple TV, AirPods ve HomePod gibi ürünlerin dahil olduğu “Diğer Ürünler” kategorisine dahil ettiği için akıllı saatin tam olarak kaç adet sattığını bilmek mümkün değil. Bu nedenle analistlerin tahminleri oldukça önemli.

Şu anda Apple Watch pazar payı ve Apple’a sağladığı gelir de dahil olmak üzere birçok ölçekte dünyanın en popüler akıllı saati. Apple, Apple Watch’un Rolex’i de geçerek dünyanın en popüler akıllı saati olduğunu söylüyor.

Şu anda Apple Online Store’da satışta olan Apple Watch Series 4’ün birçok modelinin teslimat süresi (ABD gibi ülkelerde) güçlü talebi gösteriyor. Apple, müşteri talebine yetişemediği için teslimat tarihlerini haftalarca sonra olarak gösteriyor.

Cupertino merkezli şirket, yüksek müşteri talebini ikinci tedarikçinin gücünü de arkasına alarak karşılamayı planlıyor. Önümüzdeki aydan itibaren Apple Watch Series 4 için teslimat sürelerinin daha da kısalması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. e-sim li olan model gerçekten dikkate değer
    fakat ülkemizde satılan gps li modeli gereksiz ve çok pahalı
    aynı işi hemen hemen yapabilen çok ucuz alternatifler var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz