Ana Sayfa Haberler Yeni iPad Pro Modelleri ve Apple Pencil Ortaya Çıktı!

Yeni iPad Pro Modelleri ve Apple Pencil Ortaya Çıktı!

0
Yeni iPad Pro Modelleri

Apple’ın Eylül ayının sonunda yeni iPad Pro modelleri ve yeni Apple Pencil için kayıt yaptığı ortaya çıktı. Söz konusu kayıtlar Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (MIIT)’nda ortaya çıktı.

Apple, Temmuz ayında Avrasya Ekonomi Komisyonu’na yapılan kayıt dosyasında gördüğümüz önceki iPad kayıtlarına karşılık gelen A1876, A1980 ve A1993 numaralı iPad model numaralarının kaydını yaptı. Tek istisna ise önceki kayıt dosyasında bulunmayan A1993 model numarası.

Yeni model numaraları mevcut herhangi bir iPad modeline uymuyor ve büyük olasılıkla henüz tanıtılmamış iPad Pro modellerini temsile diyorlar.

Apple ayrıca Temmuz ayında Avrasya Ekonomi Komisyonu’na A1934, A1979, A2013, A2014 ve A1985’i model numaralı yeni iPad’lerini kaydetmişti. Bu modeller Ermenistan, Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Rusya gibi ülkelerde satılacak yeni iPad Pro modellerini temsil ediyordu.

Apple’ın daha önce tespit edilen iPad modellerini yeni bir ülkeye kaydettirmesi yeni iPad modellerinin yakında geleceğinin bir göstergesi.

Hem yeni iPad modelleri hem de yeni Mac’ler için Apple’ın bir Ekim ayı etkinliği gerçekleştirmesi bekleniyor. Ekim ayı özel etkinliğinin ayın son haftasında gerçekleşme ihtimali bulunuyor.

Söylentiler, yeni iPad Pro modellerinin AirPods tarzı temassız eşleme özelliğine sahip ikinci nesil bir Apple Pencil ile birlikte tanıtılacağını gösteriyor.

Yeni Apple Pencil

Apple’ın kayıt yaptığı cihazlar arasında sadece “Bluetooth cihazı” olarak isimlendirilen A2051 model numarasına sahip bir cihaz yer alıyor. Cihazın ne olduğu bilinmiyor, ancak duyduğumuz söylentiler ışığında Apple Pencil olma ihtimali oldukça yüksek duruyor.

Apple’ın yeni iPad Pro modellerinin 10.5 (belki 11 inç) ve 12.9 inç ekran boyutlarında olması bekleniyor. Yeni iPad Pro’ların daha ince ekran çerçevesi ile geleceği ve Ana Ekran düğmesinin bulunmayacağı beklentisi hakim.

Yeni iPad Pro modellerinin tamamının TrueDepth kamera sistemi ile Face ID’ye, geliştirilmiş işlemcilere, daha iyi kameraya ve belki de Lightning bağlantı noktası yerine bir USB-C portu ile gelmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz