Ana Sayfa Öne Çıkanlar Spotify’ın Uygulaması Yakında Apple Watch’a Gelecek!

Spotify’ın Uygulaması Yakında Apple Watch’a Gelecek!

0
Apple Watch İçin Spotify’ın Resmi Uygulaması Yayınlandı!

Özellikle de Spotify abonelerinin merakla beklediği Apple Watch uygulaması yakın zaman içerisinde kullanıcılarla buluşacak.

Neredeyse bütün işletim sistemlerinde kendi özel uygulaması olan popüler müzik servisi Spotify’ın Apple Watch’a özel bir uygulaması yok. Uygulamanın bilgisayar özelinde web tarayıcısı vasıtasıyla da kullanabildiğini belirtelim.

Kısa süre içerisinde yayınlanacak olan uygulama ile ilgili bir kötü haber var. Gelecek uygulama ile beraber yine telefonunuzla bağlantı kurmanız gerekecek zira uygulama parçaları telefondan çalacak.

Maalesef sanıldığı gibi müzikleri direkt olarak saatin hafızasına kaydedip AirPods ile dinlemek mümkün olmayacak. Ayrıca Siri ile kontrol sağlanamayacak ve müzikler çevrimdışı bir şekilde dinlenemeyecek.

Eğer kafanızda Apple Watch’a müzikleri yükleyip sonrasında AirPods ile kablosuz bir şekilde müzik dinlemek varsa bu durum şu an için mümkün değil. Bu durumun tam manada mümkün olabilmesi için Apple Watch modellerinde depolama alanı artırılmalı ya da müzikler çok özel bir sıkıştırma teknolojisi kullanılarak düşük boyutlu hale getirilmeli.

Uygulamanın ne zaman yayınlanacağı ve bütün Watch modellerine sunulup sunulmayacağı konusunda ise kesin bir bilgi yok.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz