Ana Sayfa Apple Apple ve Foxconn 2019’da Hindistan’da Üretim Yapmayı Planlıyor!

Apple ve Foxconn 2019’da Hindistan’da Üretim Yapmayı Planlıyor!

0
Apple ve Foxconn 2019'da Hindistan'da Üretim Yapmayı Planlıyor!

Yayınlanan yeni raporlar gösteriyor ki Apple ve Foxconn 2019 yılında Hindistan’da yeni üst düzey iPhone modellerini üretecek.

Yerel kaynaklara göre Foxconn, çalışmalarını ülkenin güneyindeki Tamil Nadu eyaletinin Sriperumbudur kasabasındaki büyütülecek fabrikasında gerçekleştirecek.

Tesisin genişletme çalışmaları için 356 milyon dolar yatırım yapılacağı belirtiliyor. Yatırım ile birlikte 25 bin civarında iş imkanı sağlanacağı aktarılıyor. Yayınlanan raporda ülkede üretilen telefonların yurt dışına ihraç edilip edilmeyeceği konusunda ise bir bilgi bulunmuyor.

Şirketin bu yılın başlarında ülkede akıllı telefon pazarında ayakta kalmak için stratejisini yenilediği iletiliyor. Yeni stratejide ülkede uzun süredir devam eden satış fırsatlarını yakalamak, Apple Store’ların ön plana çıkarılması ve tedarik zinciri ile olan ilişkinin gözden geçirilmesi var.

Stratejide Hintli kullanıcılar için 2020’ye kadar Apple Haritalar uygulamasının da yayımlanacağı aktarılıyor.

Bu adımın ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşından çıkan durum ile ilgili olabileceği de düşünülüyor. Şirket, bu şekilde ticaret savaşına sınırlandırma getirebilecek gibi gözüküyor. Firmanın ayrıca kendini güvence altına almak için böyle bir yola gittiği de eklenen notlar arasında.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz