Ana Sayfa Haberler Apple Pay 2019’un Sonlarında Los Angeles Metro Sistemine Geliyor

Apple Pay 2019’un Sonlarında Los Angeles Metro Sistemine Geliyor

0
Apple Pay 2019'un Sonlarında Los Angeles Metro Sistemine Geliyor

Apple Pay, geçiş sisteminde yapılan güncellemelerle birlikte 2019’un sonlarında Los Angeles metro sisteminde kullanıma sunulacak.

Türkiye’de de merakla beklenen Apple Pay, bu yılın sonlarında Los Angeles’ta metro sisteminde kullanılmaya başlanacak.

Apple, bu servisi 2019’un sonbaharında Los Angeles’taki otobüs ve tren servislerine getirmek için LA Metro ile çalışmaya başladı. Kullanıcılar bu şekilde iPhone ve Apple Watch modellerini istasyonlarda kullanabilecek.

LA Metro isimli ulaşım hizmetiyle ilgilenen firmanın ilgili makineleri güncellediği ve bu sistemle uyumlu bir şekilde çalışmaya hazır hale getirmeye başladığı aktarılıyor.

Bu çalışmanın yanı sıra kullanıcılar için yeni bir iOS uygulamasının kullanıma sunulacağı iletiliyor. Bu şekilde bunu kontrol etmek de mümkün hale gelecek.

Los Angeles; Salt Lake City, Portland ve Şikago’dan sonra bu sistemin kurulduğu dördüncü büyük şehir olacak. Buna karşılık İngiltere’deki bütün şehirler, bu teknolojiyi daha çıkmadan önce destekliyordu. Ayrıca Londra metrosunda Apple Watch’ın sıklıkla kullanıldığı eklenen notlar arasında.

Apple’ın bu ödeme sisteminin Türkiye’de ne zaman kullanıma açılacağı konusunda ise herhangi bir bilgi ya da sızıntı bulunmuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz