Ana Sayfa Haberler WhatsApp’ın iOS Uygulaması İçin Face ID ve Touch ID Güncellemesi

WhatsApp’ın iOS Uygulaması İçin Face ID ve Touch ID Güncellemesi

0

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın iOS uygulamasına gelen güncellemeyle birlikte, uygulamayı Face ID ya da Touch ID ile açmak mümkün.

Yayınlanan güncelleme ile sadece uygulamayı kilitlemek mümkün hale geldi.

Artık WhatsApp’ın kilidini açmak için Face ID ya da Touch ID teknolojilerini kullanabilirsiniz. Bunu kullanabilmek için öncelikle App Store aracılığıyla uygulamayı güncellemeniz gerekiyor.

Bu adımdan sonra uygulamaya giriş yapıp Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Ekran Kilidi adımlarını izleyerek “Touch ID iste” seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekiyor.

Apple, 2019 Model iPhone’larda Type-C’ye Geçiş Yapacak!

Bu adımları tamamladıktan sonra cihazınıza tanımlamış olduğunuz parmak izi ile uygulamaya giriş yapabileceksiniz.

WhatsApp bildirimleri gelmeye devam edecek

Verilen bilgiye göre bu özelliği aktif etmeniz durumunda bildirimler gelmeye devam ediyor olacak.

Bunun yanı sıra kilidin ne zaman devreye gireceği de seçilebiliyor. Bu bağlamda; anında, 1 dakika sonra, 15 dakika sonra ve 1 saat sonra seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Giriş yapmaya çalıştığınız sırada cihazınıza bağlı olarak Face ID ya da Touch ID’nin çalışmaması durumunda iPhone’un şifresini girmeniz gerektiği, eklenen notlar arasında.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz