Ana Sayfa Öne Çıkanlar Heyecan yaratan katlanabilir iPhone konsepti!

Heyecan yaratan katlanabilir iPhone konsepti!

1

Galaxy Fold ile beraber akıllı telefon pazarında yepyeni bir dönem başlatan Samsung’un ardından tüm gözler, Apple ve Huawei’den gelecek olan hamlelere çevrilmiş durumda.

Hatırlarsanız, Apple geçtiğimiz günlerde katlanabilir iPhone modeli için patent başvrusunda bulunmuştu. Bu gelişmeyle beraber katlanabilir iPhoneüzerinde çalıştığı ortaya çıkan Apple‘ın, merakla beklenen katlanabilir telefonun konsept görüntüleri yayınlandı.

5G’li LG V50 ThinQ çıkarılabilir ekran ile geliyor!

Heyecan yaratan katlanabilir iPhone konsepti!

Daha önceden de yapmış olduğu patent başvurularıyla gündeme gelen Apple, bildiğiniz üzere bir süredir katlanabilir iPhone modeli üzerinde çalışıyor. Galaxy Fold‘un da piyasaya sürülmesiyle tabiri caizse vites artıran Apple, katlanabilir telefonunu en kısa sürede piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Ancak, şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler  doğrultusunda söz konusu katlanabilen iPhone modelinin 2020 yılına kadar piyasaya sunulmayacağı da özellikle belirtiliyor.

Tüm bu gelişmelerin haricinde, Apple’ın katlanabilir telefonun konsept görüntüleri yayınlandı. Hemen aşağıdaki görselden de görebileceğiniz üzere, Apple’ın katlanabilir telefonunun tasarımının Galaxy Fold ile oldukça benzerlik gösterdiğini görmekteyiz.

Söz konusu konsept görüntülerini incelediğimizde bizleri, dış ekranda iPhone X modellerinden aşina olduğumuz bir çentik tasarımı karşılıyor.

Bunun haricinde ise, iç ekranda Galaxy S10 modellerinde olduğu gibi ekrana gömülü kamera tasarımını da gözlerden kaçmıyor.

katlanabilir iPhone

Tabi, tüm bunların bir konsept tasarımından ibaret olduğunu da özellikle belirtelim. Son olarak, hemen aşağıdan katlanabilir iPhone modelinin konsept videosunu da izleyebilirsiniz.

Peki, siz katlanabilen iPhone modelinin tasarımını nasıl buldunuz?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz