Ana Sayfa Apple Apple, Yeni Servisi Apple News+’ı Duyurdu!

Apple, Yeni Servisi Apple News+’ı Duyurdu!

0
Apple News+

Apple, bugün, “Şov Zamanı” özel etkinliğinde yeni ücretli servisi Apple News+’ı duyurdu. Şirketin duyurduğu servis ile tanınmış yayıncıların haberlerine ve popüler dergilere ulaşılabilecek.

Yeni Serviste 300’den Fazla Dergi Yer Alıyor

Eğlenceden modaya, haberden siyasete, sağlık, yaşam tarzı ve seyahate kadar her şeyi kapsayan başlıklar ile birlikte News+’da 300’den fazla dergi yer alıyor.

Apple News+’daki dergiler arasında GQ, Fast Company, Esquire, People, Food & Wine, Car and Driver ve The Food Network Magazine gibi popüler dergiler bulunuyor.

Yeni servise Apple News uygulamasının News+ sekmesinden ulaşılacak. News+ sekmesinde News editörlerinin küratörlüğünü yaptığı Kataloğa Göz At, Öne Çıkanlar, İş Dünyası, Finans ve Seyahat gibi kategorileri içeren Dergilerim bölümüne ulaşılıyor.

Apple News uygulaması hala aynı En Çok Okunan Haberler, Trend Hikayeler ve Sizin İçin sekmelerine sahiptir, ancak Apple News+ dergileri animasyonlu kapaklı ve özellikli dergileri uygulamaya getiriyor.

Apple News+’ın aylık üyelik ücreti 9,99 ABD Doları ve bugünden itibaren ABD ve Kanada’da kullanılabilir olacak. Yeni servisin ne zaman Türkiye’ye geleceği ise halen belirsiz. Çünkü henüz ücretsiz olan Apple News, Türkiye için kullanıma sunulmadı. Yakın gelecekte News ve ücretli servis News+’ın ülkemizde kullanılama sunulmasını bekliyoruz. Türkiye için News+’ın aylık abonelik ücretinin 9,99 TL olmasını bekliyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz