Ana Sayfa Haberler 5.42 inç Ekranlı OLED iPhone Geliyor!

5.42 inç Ekranlı OLED iPhone Geliyor!

1
2020 OLED iPhone

Tayvanlı tedarik zincirinden gelen bilgilere göre, Apple, gelecek yıl daha küçük ve daha büyük modeller içeren OLED iPhone üçlüsünü piyasaya sürmeyi planlıyor.

Öngörülen 2020 iPhone Modelleri

DigiTimes, Apple’ın 2020’de 5.42, 6.06 ve 6.67 inç boyutlarında üç OLED iPhone’u piyasaya süreceğini bildirdi. DigiTimes’ın kaynakları, beklendiği gibi, bu yılın üç modelinin 2018 iPhone’un ekran teknolojilerini ve boyutlarını takip edeceğini belirtiyorlar. Yani, bu yıl 5.8 inç ve 6.5 inç ekranlı iki OLED model ve 6.1 inç ekranlı bir LCD model piyasaya sürülecek.

Edinilen bilgilerdeki en dikkat çekici kısım, Apple’ın 2020’de daha küçük ekranlı bir model ve iPhone’ların ekranlarını daha da inceltecek olması. Apple’ın telefonlarını daha ince hale getirecek olan ince ekranları Samsung veya LG tarafından tedarik edilececeği belirtiliyor.

DigiTimes’ın kaynaklarına göre Samsung, gelecek yıl Apple’ın ana OLED panel tedarikçisi olarak baskınlığını koruyacak. LG veya BOE Technology’nin Apple’dan OLED panel siparişleri alıp alamayacağı ise henüz kesin değil.

Aynı tedarik zinciri kaynakları, Apple’ın bu yılın ilk yarısında 80 ila 82 milyon iPhone ve 2019’un tamamı için yaklaşık 180-190 milyon iPhone sevkiyatı yapacağını tahmin ediyor.

Önceki söylentiler, 2020 iPhone’ların en az birisinin üç kameralı olacağını öne sürüyordu. Bu söylentilere göre, üç kameralı iPhone’un gelişmiş fotoğraf çekme araçlarıyla destekleneceği belirtiliyor. Bununla birlikte 2020 iPhone’ların tahmin edileceği gibi daha güçlü işlemcilerle geleceği bildiriliyor.

Ayrıca Bloomberg, Cupertino merkezli şirketin 2020 yılında bir AR gözlüğünü piyasaya sürebileceğini öne sürüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz