Ana Sayfa Apple Apple Arcade ile gelecek en iyi oyunlar!

Apple Arcade ile gelecek en iyi oyunlar!

0

Apple Arcade, iPhone, iPad, Mac ve Apple TV için 100’den fazla platforma özel oyun vaat ediyor. Ama en iyileri hangisi? En havalı görünenleri sizler için seçtik.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/25/apple-abonelik-tabanli-yeni-oyun-hizmeti-apple-arcade-duyurdu/]

Şirketin 25 Mart’ta düzenlediği basın etkinliğinde duyurulan premium oyun aboneliği hizmeti Apple Arcade, kullanıcıların belirli bir aylık ücret karşılığında 100’den fazla premium oyunu oynamasına izin veriyor. Ancak hangisi zaman ayırmaya değer? Bunları sizler için seçtik!

Henüz tam bir açıklama yapmak için erken ve üretici firmalar dışında hiç kimse oyunları tam olarak deneyimleme fırsatı bulamadı. Fakat oyun içi ekran görüntüleri ve oyun içi videoları gördük ve buralardan önemli ipuçları elde ettik.

Beyond a Steel Sky

Bu oyun 1994 yılında çıkan ve klasiklerden olan Beneath A Steel Sky‘ın devamı niteliğinde. Orijinal oyunda, dünyaya zararlı yapay zeka robotları ile savaşıyor, gizlilik ve kurumsal imparatorluk konularını ele alıyorduk. Bu oyunda 1994 yılındaki gibi, Dave Gibbons imzalı ve oldukça etkileyici görünüyor. Oyunun resmi fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Fantasian

Final Fantasy’nin yaratıcısı Hironobu Sakaguchi imzalı bu oyun büyüleyici grafiklere sahip. Ayrıca güçlü bir hikayeye sahip olacak bu oyunda 3D oluşturulmuş animasyon karakterleri karşımıza çıkıyor. Sakaguchi’ye göre oyun oynayıcılara büyük bir eğlence vaat ediyor.

Oceanhorn 2: Kayıp Ülkenin Şövalyeleri

Oceanhorn, telefonlardaki en popüler Zelda benzeri RPG’dir. Ve bu oyun için büyük umutlarımız var. Fragmandan görüldüğü kadarıyla Zelda’nın son oyunu kadar başarılı grafikler sunacak oyunda, zırhlı şövalyelerle savaşıyor, çeşitli düşmanlarla güzel bir hikaye eşliğinde mücadele ediyoruz. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz!

Projection: First Light

Bu çarpıcı görünümlü platform oyunu Limbo‘ya oldukça benziyor. Oyunun korku atmosferi oldukça büyülü hissettiriyor. Bir gölge, kukla dünyasına giriyor ve ana karakter Greta, tanıştığı efsanevi kahramanlardan yardım istiyor. Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz