Ana Sayfa Apple En iyi AirPower alternatifleri!

En iyi AirPower alternatifleri!

0

Geçtiğimiz sene tanıtılan fakat bir türlü çıkmak bilmeyen, Apple’ın tasarladığı kablosuz şarj cihazı AirPower, zorlu bir dönemin sonunda iptal edildi. Apple: “Firmamızın yüksek standartlarını karşılamayan bir ürün piyasaya sürmek istemiyoruz. Proje iptal edildi.” açıklamasında bulundu. Peki Apple AirPower yerine en iyi alternatifler neler? Detaylar rehberimizde!

Samsung ikili kablosuz şarj cihazı

Samsung’un ürettiği bu ürün, hem Apple Watch‘unuzu hem de telefonunuzu aynı anda şarj edebiliyor. Her iki şarj noktasının da hızlı şarj yeteneği bulunmaktadır. Qi sertifikalı tüm ürünlerle kullanılabilen bu cihaz Türkiye’de 799 TL fiyat etiketiyle satılmakta.

Samsung kablosuz hızlı şarj standı (TA20)

Yine Samsung üretimi olan bu üründe tek cihaz şarj etme imkanı var. Cihazın en önemli özelliği ise, telefonunuz hem dikey hem de yatay olarak şarj edebilmeniz. Kaymayan yüzeyi sayesinde rahatlıkla yerine yerleştirebileceğiniz üründe hızlı şarj özelliği de bulunmakta. Estetik yapısıyla dikkat çeken bu ürünün resmi fiyatı ise 269 TL olarak belirlenmiş.

Belkin Boost Up Special Edition kablosuz şarj standı

Sadece Apple mağazalarına özel üretilen Belkin Boost UP Special Edition kablosuz şarj platformu, hızlı şarj özelliğini barındırıyor. Gayet basit bir yapıya sahip bu ürün paslanmaz çelik yapısı ve parlatılmış krom yapısı ile oldukça şık görünüyor. Üzerinde bulunan küçük LED gösterge ile cihazınızın şarj olup olmadığını da anlamanız mümkün. Cihazın resmi Apple Store fiyatı ise 529 TL.

Spigen Essential F305W Hızlı kablosuz şarj cihazı

Bu ürün her şeyden önce fiyatı ile dikkat çekmekte. Gayet şık olan cihaz, IP67 suya ve toza dayanıklılık sertifikasına sahip. Tüm cihazlarla çalışabilmesi için Qi teknolojisini destekleyen cihaz, ControlHeat teknolojisini içinde barındırıyor. Bu sayede cihazınızın zarar görmeyeceği teminat altına alınmış oluyor. Cihazın üzerinde bir adet LED bulunmakta. Cihazın fiyatı ise şu an 120 TL.

Sonuç

Her bir ürün birbirinden güzel olmakla beraber, hepsinin yaptığı iş aynı. Şarj etmek! Eğer ikili bir şarj cihazı arıyorsanız Samsung ikili şarj cihazı tek tercihiniz gibi görünüyor. Fiyat ve performans dengesinin yüksek olduğu bir cihaza sahip olmak istiyorsanız Spigen gayet iyi bir tercih olacaktır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz