Ana Sayfa Öne Çıkanlar iPhone ve Apple Watch gençlerin ilgi odağı

iPhone ve Apple Watch gençlerin ilgi odağı

0
Apple iPhone XS Max - 12.9 inç iPad Pro - Apple Watch Series 4

Piper Jaffray bugün 6 aylık anketinin sonuçlarını açıkladı. Anket, Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitim gören 8 bin lise öğrencisi üzerinde yapıldı ve öğrencilerin hangi markaları kullandığı sorgulandı. iPhone ve Apple Watch anket sonucunda birinci olmayı başardı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/07/haftanin-ios-uygulamalari-7-nisan-2019/]

ABD’li gençler iPhone ve Apple Watch tercih ediyor!

Ankete katılan 8 bin öğrenciden yüzden 83’ü iPhone sahibi olduklarını, yüzde 9’luk bir kesimi ise Android kullandıklarını söyledi. yüzde 8’lik kısım ise ya akıllı telefon kullanmıyor, ya da hiç telefon kullanmıyor.

Yapılan ankette öğrencilerin yüzde 86’sı bir sonraki telefonlarının da iPhone olacağını belirtirken, yüzde 7’si bir sonraki telefonlarının Android olacağını söyledi. Geriye kalan kısım ise telefon kullanmamakta ısrarlı.

Apple Watch ile ilgili yapılan ankette ise, gençlerin yüzde 20’si Apple Watch sahibi olduklarını, yüzde 2’si ise Samsung Gear saate sahip olduklarını söyledi. Ankete katılan gençlerden yüzde 22’si önümüzdeki altı ay içinde Apple Watch sahibi olacaklarını belirttiler.

Philip Elmer-DeWitt, Piper Jaffray’ın gençler üzerinde yaptığı anketle ilgili açıklama yaptı. Philip: “Bu duruma baktığımızda gençler Apple ürünleri için yıllık ortalama 2600 dolar harcıyor. Bu önemli bir bedel” dedi.

Ayrıca yapılan ankette sosyal medya platformları açısından en çok kullanılan medya platformu “Snapchat” seçildi. Geçici video ve görüntü paylaşım uygulaması oyların yüzde 41’ini aldı. Ardından yüzde 35 ile Instagram ikinci popüler ağ oldu.

Siz ne düşünüyorsunuz? iPhone ve Apple Watch kullanıyor musunuz? Bir sonraki telefonunuzun markası ne olacak? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz