Ana Sayfa Haberler Photoshop alternatifi Pixelmator Photo, iPad için çıktı

Photoshop alternatifi Pixelmator Photo, iPad için çıktı

0
iPad Pro 2018'in Tanıtım Tarihi, Özellikleri ve Fiyatı Sızdı

Mac ve iOS için tasarlanan popüler fotoğraf düzenleme uygulaması Pixelmator’u tasarlayan ekip tarafından yapılan Pixelmator Photo çıktı. Söz konusu uygulama Apple’ın lansmanında iPad Pro için özel olarak tanıtılmıştı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/06/netflix-ios-uygulamasi-artik-airplay-desteklemeyecek/]

Pixelmator Photo, Photoshop deneyimini iPad’e taşıyor

Pixelmator Photo, Photoshop deneyiminin benzerini iPad üzerinde sunmayı hedefliyor. Profesyonel fotoğrafçıların kullanımı için tasarlanmış bu uygulama ile en ince fotoğraf işlemlerini dahi hızlıca halledebiliyorsunuz. Uygulama, macOS uygulaması ile entegre bir şekilde çalışabiliyor.

Yapay zeka tabanlı geliştirme araçları, RAW fotoğrafları düzenleme desteği, istenmeyen nesneleri fotoğraflardan kaldırmak için bir onarım aracı ve analog filmlerden ilham alan önceden ayarlanmış filtreler uygulamanın getirdiği özelliklerden. Uygulama özellikle yeni iPad Pro için tasarlanmış.

Uygulamada parlaklığı, pozlamayı, renk tonunu, doygunluğu, titreşimi, gölgeleri ve parlak tonları düzenlemek için gelişmiş araçlar bulunmakta. Bununla beraber, dengeleme, kırpma da uygulamanın özellikleri arasında yerlerini alıyorlar.

Makine öğrenmesiyle desteklenen ML Enhance aracı , Pixelmator ekibinin 20 milyon profesyonel fotoğrafla eğittiği Core-ML ile çalışan bir algoritma kullanarak fotoğrafları otomatik olarak geliştiriyor ve kırpıyor. Bu sayede, fotoğrafçılık işlerinizi daha hızlı bir şekilde halletmeniz olanaklı hale geliyor. Uygulama ayrıca her görüntüdeki beyaz dengesini, pozlamayı ve bireysel renk aralığını sabitlerken, fotoğrafları ideal kompozisyona ekliyor.

Uygulama bahsettiğimiz özellikler dışında daha bir çok gelişmiş özellik barındırıyor. App Store’a ve iPad’e özel olan bu uygulama şu Türkiye marketinde 34,99 TL üzerinden satın alınabilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz