Ana Sayfa Haberler iOS 12.3 halka açık beta 2 çıktı

iOS 12.3 halka açık beta 2 çıktı

1
iOS 12.1.3 Güncellemesi Nihayet Yayınlandı

Bugün Apple, iOS 12.3’ün halka açık ikinci beta sürümünü kullanıcılarına sundu. Bu yeni beta sürümü ile çeşitli hatalar düzeltildi, güvenlik geliştirmeleri yapıldı. Güncelleme beta kullanıcıları için indirilebilir durumda.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/09/photoshop-alternatifi-pixelmator-photo-ipad-icin-cikti/]

iOS 12.3 ile TV uygulaması güncellendi!

Apple’ın beta test sürümüne katılmış olan kullanıcılar Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme altından güncellemeye ulaşabilirler.

Beta test sürümüne dahil değilseniz ve güncellemeleri beta aşamasındayken denemek istiyorsanız beta.apple.com adresinden sertifika alabilir, söz konusu güncellemeyi ve ileride çıkacak beta sürümünü ilk deneyimleyen kullanıcılardan biri olabilirsiniz. Şunu belirtmekte yarar görüyoruz ki, beta sürümlerini ana cihazınıza yüklemeyin. Oluşacak herhangi bir sorunda cihazınızdaki verileriniz kaybolabilir. Ayrıca güncellemeden önce verilerinizi yedeklemenizi mutlaka öneririz.

iOS 12.3, Apple’ın 25 Mart 2019 tarihinde düzenlediği konferansta tanıttığı Apple TV uygulamasını telefonlarınıza getiriyor. TV uygulaması, erişimi oldukça kolay olacak şekilde TV şovları, filmler, TV kanallarını size sunuyor. Söz konusu uygulama Turkiye’de henüz kullanıma açık olmasa da erişmenin çeşitli yolları bulunuyor. Herhangi bir aboneliğiniz yoksa, App Store üzerinden konumunuzu Amerika Birleşik Devletleri olarak değiştirirseniz TV uygulamasına erişebilirsiniz. Bu arada, Apple TV+ hizmetinin ülkemizde Sonbahar gibi kullanıma sunulacağını, onunla beraber bu uygulamanın da aktif hale geleceğini belirtelim.

Bunun dışında güncelleme çeşitli hata gidermeleri ve güvenlik iyileştirmeleri içeriyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. merhaba iphone 6s beta güncellemesi yüklemek istiyorum beta profili kurduğum halde beta güncellemesi gözükmüyor daha öncede beta kurmuştum şimdi çıkmıyor sorun ne olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz