Ana Sayfa Apple Apple, iPad kullanıcılarını uyardı!

Apple, iPad kullanıcılarını uyardı!

0

Apple, son zamanlarda bazı kullanıcıların yaşadığı garip bir sorunu not etmek için Apple Pencil ve iPad destek sayfasını güncelledi. Güncellenmiş belgeye göre, ikinci nesil Apple Pencil’ı tabletiniz ile şarj ediyorsanız, arabanızın kilidini açmakta sorun yaşayabilirsiniz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/16/apple-music-uygulamasinda-onemli-yenilik/]

Garip bir sorunla karşı karşıya kalabilirsiniz

Bu gerçekten garip bir soruna benziyor. Şirket, Apple Pencil ve iPad Pro’nuzu kullanırken kapının kilidini açmamanızı öneriyor. Çünkü söylendiğine göre, Pencil ile araba anahtarı parazit sorunu yaşıyor.

Bunun büyük bir sorun olabileceği tek senaryo, Pencil ile iPad Pro aracınızın içindeyken hareket halinde olmanız. Bu senaryoda, aracınız bir anda kilitlenebilir, bu da trafik kazalarına yol açabilir. Fakat sorunun çözümü basit, Apple Pencil‘ı aracınızın içinde şarj etmemek.

Apple'ın Eski Pazarlama Yöneticisi, iPad'ini Büküldüğü İçin İade Etti

Apple bu sorun ile ilgili destek sayfasında şöyle bir açıklamaya yer verdi: “iPad Pro’nuz ve arabanızın anahtarsız giriş aygıtı (uzaktan kumandalı anahtar) yakındayken, Apple Pencil (2. nesil) aygıtınızı şarj ediyorsanız; sinyal paraziti nedeniyle uzaktan kumandalı anahtarınızı kullanarak arabanızın kilidini açamayabilirsiniz. Böyle bir durumda, cihazınızı uzaktan kumandalı anahtarınızdan uzaklaştırabilir veya Apple Pencil’ınızı iPad Pro’nuzdan ayırarak farklı bir yerde saklayabilirsiniz. Apple Pencil tamamen şarj olduktan sonra sinyal paraziti sona erecektir.”

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/09/photoshop-alternatifi-pixelmator-photo-ipad-icin-cikti/]

Bu kesinlikle tuhaf (ve bir o kadar da komik) bir sorun. Muhtemelen bir çok insanı etkilemeyecek olsa da, böyle bir sorunla karşılaşırsanız ne yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz