Ana Sayfa Apple iPhone 8 benzeri bir telefon geliyor!

iPhone 8 benzeri bir telefon geliyor!

2

Economic Daily News tarafından yayınlanan bir raporda, Apple’ın iPhone 8 tasarımına benzer bir cihaz hazırladığı belirtildi. Bu yeni iPhone modelinin 4.7 inç olacağı düşünülüyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/15/ios-13-yepyeni-ozellikler-ile-gelecek/]

Klasik iPhone 8 tasarımı geri dönüyor!

Söz konusu model hakkında detaylı bilgilere yer veren web sitesi, cihazın 128 GB ile 256 GB depolama alanı, yeni A13 yonga, tek kamera ve 4.7 inç LCD ekran ile 650 dolardan satışa sunulacağını açıkladı. Model, diğer klasik modellerde olduğu gibi TouchID sensörüne sahip olacak. Sensörün ikinci nesil TouchID olacağı belirtilenler arasında. Cihaz 650 dolarlık fiyatıyla çentikli telefonlara göre oldukça uygun fiyatlı olacak.

T-Mobile 2018 model iPhone'lar için değişim programı başlattı

Apple, geçtiğimiz senelerde iPhone SE’yi duyurmuş, telefon oldukça ilgi cekmişti. Klasik telefonlarını çıkarmaya da devam etmek isteyen Apple, SE modelinin bir benzerini söz konusu model ile devam ettirmek istiyor.

iPhone 8 ve iPhone SE’nin yerini alacak yeni modelin Mart 2020’de ki konferansta tanıtılması ve kısa sürede satışa sunulması bekleniyor. Ürünün ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı, hangi fiyat etiketine sahip olacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Çentiksiz ve uygun fiyatlı bir iPhone almayı düşünüyoruz musunuz? Bu ürün ülkemize gelirse hangi fiyat aralığında olmalı? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. Türkiye pazarında yeni iphone fiyatları önemli faktörlerden birisidir. Çünkü bugün bu fiyatla ile iphone türkiye pazarında ciddi gerileme olduğunu gözlemliyorum. Zannediyorum ki yeni ürünlerde tedarik ettiği ürün ve parçaları daha az maliyetli temin yoluna gidecek apple . Yoksa bir süre daha satış performansını yükseltemeyecektir apple.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz