Ana Sayfa Apple İki yeni AirPods modeli geliyor

İki yeni AirPods modeli geliyor

0

TF Endüstri Araştırma Şirketi’nden Ming-Chi Kuo bir rapor yayınladı. Rapora göre 2019 yılının dördüncü çeyreğinde veya 2020 yılının birinci çeyreğinde iki yeni AirPods modeli kullanıcılara sunulacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/05/airpods-2-mi-powerbeats-pro-mu-tercih-rehberi/]

AirPods modelleri pahalanıyor!

Bu iki AirPods modelinden biri şu an ki tasarıma benzer bir yapıya sahip olacak.
Mevcut tasarım ve özelliklerin üzerine ürüne gürültü engelleme özelliği eklenecek. Cihaz bu haliyle 199 dolar üzerinden satışa sunulacak.

Bir diğer model ise tamamen yeni tasarıma ve farklı renk seçeneklerine sahip olacak. Yeni AirPods’ta Apple, montaj verimini arttıracak, yer tasarrufu sağlayacak ve üretim maliyetini düşürecek bir paket üzerinde çalışacak. Bu söz konusu yeni tasarıma sahip kulaklık, ses kalitesi olarak daha üst düzey bir performans sergileyecek. Tahmini olarak cihaz, su, ter ve toza karşı da dayanıklı olacak. Böylece ürün, sporcuların da kullanımına olanak sağlayacak.

ikinci nesil AirPods

Kuo, ürünün fiyatının 229 dolar olacağını belirtiyor. 229 dolarlık bu ürün, Apple için premium ürün kategorisinde olacak ve özel kaplama ve renk seçenekleriyle sunulacak. Apple Watch modelinde olduğu gibi kulaklık, altın, porselen gibi kaplamalar ile birlikte gelebilir. Bu modellerin de 300 dolar üzerinde konumlandırılması Kuo’nun tahminlerinden.

Analist Kuo, Apple’ın 2019 yılında 52 milyon adet kulaklık satacağını, 2020 yılında ise yeni modellerin de çıkması ile birlikte bu rakamın 75 milyonun üstüne çıkacağını savunuyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Söz konusu yeni modellerden birini almayı düşünür müsünüz? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz