Ana Sayfa Apple iOS 13 konsept tasarımı oldukça ilgi çekti

iOS 13 konsept tasarımı oldukça ilgi çekti

0

Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberde de bildirdiğimiz üzere Apple’ın, iOS 13 ile beraber önemli değişiklikler yapması bekleniyor. Şimdi yeni bir iOS 13 konsept tasarımı, geçtiğimiz hafta bahsettiğimiz özellikleri ve fazlasını görsellere çevirdi.

Konsept tasarıma göre iPad’e yeni navigasyon tuşu, fare desteği, karanlık modu ve fazlası geliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/25/2019-iphone-modelleri-hakkinda-yeni-iddia/]

iOS 13 konsepti ile fare desteği geliyor

9to5mac adlı web sitesi geçtiğimiz hafta bir rapor yayınlamış, iOS 13 ile birlikte mobil işletim sistemine fare desteğinin geleceğini belirtmişti. Ayrıca Wall Street Journal gibi bazı önemli gazeteler yayınladıkları raporlarda iOS 13’e karanlık modu geleceğinin sinyallerini vermişlerdi.

Tüm bu iddialara göre iOS 13’e erişilebilirlik seçeneği olarak fare desteği gelecek. Tabii bu özellik sadece iPad için kullanılabilir olacak. Tüm bu iddiaları dikkate alan Guilherme Martins, iddiaları konsept bir tasarıma dönüştürdü.

Martins’in konseptine göre iOS 13’e kayan uygulamalar, sürükle bırak işlemlerinde iyileştirmeler, fare desteği ve izleme paneli desteği gelecek.

Hayal edilen akıllı özelliklerden biri de “akıllı köşeler” özelliği. Bu, bir dosyayı veya pencereyi iPad’inizin ekranının köşesine sürüklemenizi ve bu sayede uygulamaları expose görünümünde görmenizi sağlar. Böylece dosyaları pencereden pencereye kolayca taşıyabilirsiniz.

Behance’de yayınlanan konseptin tamamına ve videoya buradan ulaşabilirsiniz. Konsept tasarım, Guilherme Martins’e aittir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz