Ana Sayfa Apple Apple Watch ve AirPods satış rekoru kırdı

Apple Watch ve AirPods satış rekoru kırdı

0
Siyah AirPods

Apple CFO’su Luca Maestri bugün yaptığı açıklamada Apple Watch ve AirPods gibi giyilebilir teknoloji ürünlerinin ve akıllı ev aksesuarlarının 5,1 milyar dolar gelir elde ettiğini açıkladı. Bu rakam 2019 ilk çeyrekte gerçekleşti ve bu, giyilebilir teknoloji ürünleri için bir rekor anlamına geliyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/01/2019-iphone-satislarinda-dev-dusus/]

Apple Watch ve AirPods alanında birinci!

Apple, Apple Watch satışlarının (tatil dönemleri hariç) şu ana kadar ki en iyi seviyeye geldiğini belirtti. Şirket giyilebilir teknoloji ürünleri konusunda ilk çeyrekte 5,1 milyar dolar gelir elde etti. Bu geçen senenin aynı çeyreğine göre 3,94 milyar dolar daha fazla.

Apple Tim Cook

Tim Cook konu ile ilgili yaptığı açıklamada Apple Watch ve AirPods ikilisinin tek başlarına Fortune 200 listesine girebileceklerini belirtti. İkilinin satış rakamları Fortune 200 listesindeki bir çok şirketin gelirinden daha fazla.

Tim Cook AirPods için ise “Kültürel fenomen” ifadelerini kullandı. Gerçekten de AirPods, kullananların hayatında önemli bir yer ediniyor ve hayat tarzınızın bir parçası oluyor.

CFO Maestri ise yaptığı açıklamada “müşteri talebini karşılayabilmek için çok çalıştıklarını” belirtti. AirPods çıktığı günden bu yana Apple, arz talep dengesini kurmakta oldukça zorluk yaşıyor.

Bir çok ülkenin Apple mağazalarında kullanıcılar, AirPods almak için 4-5 hafta bekliyor. Ülkemizde de Apple Store üzerinden AirPods almak için modeline göre 2 ile 5 hafta beklemeniz gerekmekte.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz