Ana Sayfa Haberler Harry Potter: Wizards Unite iOS için beta olarak çıktı

Harry Potter: Wizards Unite iOS için beta olarak çıktı

0

Pokemon Go adlı oyunu ile bilinen Niantic Studios, AR tabanlı yeni oyunu Harry Potter: Wizards Unite ‘ı çıkardı. Oyun iOS ve Android platformlarında beta olarak oynanabilecek. Oyun ilk etapta sadece Avustralya ve Yeni Zelanda’da çıkacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/28/haftanin-ios-oyunlari-28-nisan-2019/]

AR tabanlı yeni oyun; Harry Potter: Wizards Unite

Niantic Studios resmi olarak yaptığı açıklamada oyunun öncelikle Avustralya ve Yeni Zelanda’da çıkacağını, bunun ardından diğer ülkelere yayılacağını açıkladı. Oyun hem iOS hem de Android platformlarında oynanabilecek ve ücretsiz olacak.

Oyunda oyuncular Statute of Secrecy Task Force adlı bir klana üye oluyor ve büyücü dünyasını ele geçiren bir felaketi araştırıyor. Bu amaçlar doğrultusunda oyunda AR aracılığı ile büyüler yapacak, çeşitli görevler alacaksınız. Oyun Pokemon Go gibi harita tabanlı olacak ve sizi epey bir yoracak. Ne kadar çok yere giderseniz başarınız o kadar artacak.

Kısaca Pokemon toplamak yerine büyülü eserler bulacak, Pokeball yerine büyü kullanacaksınız. Büyülerin bazıları gerçek para ile satılacak. Tek büyük fark ise oyunun hikayeli bir ilerleyiş sunacak olması.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/10/apple-arcade-icin-hangi-oyunlar-duyuruldu/]

Oyunun tam sürümünün çıkış tarihi net olarak bilinmese de bunun üçüncü veya dördüncü çeyreği bulabileceği belirtiliyor. Oyunun ülkemizde kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz