Ana Sayfa Apple AirPods 3 ile ilgili yeni bilgiler geldi

AirPods 3 ile ilgili yeni bilgiler geldi

0

AirPods 3 modelinin bu yılın sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Daha önce yayınlanan bir rapor, cihazın şu anki AirPods fiyatlarından bir hayli yüksek olacağı ile ilgiliydi. Bugün yayınlanan yeni bir rapor ise bir öncekini doğrular nitelikte.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/03/beats-powerbeats-pro-on-siparise-acildi/]

AirPods 3 iddialı özellikler ile geliyor

Geçtiğimiz ay Ming-Chi Kuo AirPods ile ilgili ilk tahminlerini yapmıştı. Bu tahmininde Kuo: “Apple 2019’un dördüncü çeyreğinde iki yeni AirPods modeli piyasaya sürecek. Bunun maksimum 2020 ilk çeyreğe sarkma ihtimali bulunuyor. Bunlardan biri eski modeller ile benzerlik gösterecek, diğer model ise tamamen farklı bir form faktöre sahip olacak.” demişti.

Bu açıklamalara göre Apple, AirPods 2 modeline benzer tasarıma sahip bir cihaz daha çıkaracak. Ancak çıkacak ikinci cihaz tamamen farklı bir tasarıma ve tamamen farklı özeliklere sahip olacak.

İkinci ve pahalı olan modelin aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip olacağı da Kuo’nun tahminleri arasındaydı.

Tüm bu olayların ardından Digitimes bugün bir rapor yayınladı. Raporda yeni bir AirPods modelinin geleceği doğrulandı.

Digitimes’ın raporuna göre AirPods 2 üzerinde bulunan devre kartı 2020 yılının başlarına kadar üretilmeye devam edilecek. Ancak SİP teknolojisini benimseyen yepyeni bir devre kartı daha üretilecek. Bu, tamamen farklı tasarıma sahip bir AirPods geleceği anlamına geliyor.

Bu açıklamaya göre şu an ki AirPods tasarımı kullanılmaya devam edilecek. Ancak yepyeni bir tasarıma sahip model daha tanıtılacak. Digitimes’ın raporunda bu modelin devre kartının farklı olacağı belirtiliyor. Ayrıca rapora göre yeni AirPods aktif gürültülü engelleme sistemine de sahip olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz