Ana Sayfa Apple 2019 iPhone XR ile ilgili önemli sızıntı!

2019 iPhone XR ile ilgili önemli sızıntı!

0

Bazılarının iPhone XE olarak adlandırılacağını söylediği 2019 iPhone XR, yeni bir sızıntıya göre çift kamera ile gelecek. Cihazın kamera yapısı iPhone XI modelinde olacağı gibi kare formunda olacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/06/bloomberg-ios-13-hakkinda-onemli-bilgiler-verdi/]

2019 iPhone XR ilginç bir tasarım ile geliyor

Sızıntı geçen yıl iPad Pro modelini bire bir tahmin eden OnLeaks adlı hesaptan geldi. OnLeaks’e göre iPhone XR çift kameraya sahip olacak. Aynı XI modelinde olduğu gibi kare kamera çıkıntısına sahip olacak telefonda LCD ekran kullanılacak.

OnLeaks konu ile ilgili: “iPhone XI VE XI Max ile ilgili sızıntıları size daha önceden duyurmuştuk. Şimdi size özel hazırladığımız render görüntüler ile iPhone XR modelinin 360 derecelik bir videosunu sunuyoruz. 2019 iPhone XR bir önceki yıl çıkan model ile oldukça benzer tasarıma sahip olacak. Ancak arka tarafta iPhone XI ve iPhone XI Max tasarımında gördüğümüz kare kamera çıkıntısı bulunacak. Kameralar LED flaş sağda olacak şekilde dikey olarak konumlandırılacaklar.” dedi.

Açıklamaya devam eden OnLeaks: “ Apple 2019 iPhone XR modelinde FaceID kullanmaya devam edecek ve ön tarafta bulunan çentik bir önceki model ile aynı büyüklükte olacak. Cihaz 6.1 inç boyutunda olacak ve çözünürlük ise 1,792 x 828 piksel olacak. Cihaz LCD teknolojisine sahip bir ekran kullanacak.” şeklinde konuştu.

Bu açıklamaların ardından Japon blog sitesi Macotakara bir açıklama yaptı ve OnLeaks adlı sitenin yaptığı tasarımı doğruladı. Japon blog sitesine göre de 2019 iPhone XR bu tasarım ile gelecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz