Ana Sayfa App Store Haftanın iOS oyunları (12 Mayıs 2019)

Haftanın iOS oyunları (12 Mayıs 2019)

0

iOS cihazlar için popüler uygulama ve oyun mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca oyun arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz iOS oyunları sizlerle paylaşıyoruz.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/09/iphone-xi-kilif-tasarimi-ile-sizdirildi/]

Bu haftanın iOS oyunları arasında kahve imparatorluğu kurabileceğiniz bir yapım, gelişmiş özellikler sunan bir MMORPG ve bir de tankınız ile düşmanlardan kaçmanız gereken bir oyun var.

Bu haftanın iOS oyunları şöyle;

Idle Coffee Corp

Basit bir barista olarak başlayacağınız bu oyunda, müşterilerin isteklerini karşılar, onları memnun ederseniz bir kahve imparatoru olabilirsiniz. Ancak bu çokta basit bir şey değil. Müşterileriniz arttıkça ve istekleri çoğaldıkça oldukça zorlanacak, zamanla yarışmak zorunda kalacaksınız.

Idle Coffee Corp App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor ancak uygulama içi satın alma seçenekleri bulunuyor.

Lineage 2: Revolution

Bir çok otorite tarafından yılın oyunu seçilen  Lineage 2: Revolution MMORPG türünde bir oyun. Unreal 4 motoru ile güçlendirilmiş, etkileyici grafiklere sahip oyunda PvP savaşları yapmak mümkün. Oyun aynı zamanda 200 oyuncuya kadar gerçek zamanlı savaşlara olanak tanıyor.

Oyun App Store üzerinden ücretsiz indirilebilirken, uygulama içi satın alımlar sunuyor.

Tank Hero

Tank Hero, sevimli mini tanklarla düşmandan kaçmaya çalıştığınız bir strateji oyunudur. Üç boyutlu olarak tasarlanan bu oyunda grafikler de oldukça etkileyici.

120 seviyenin bulunduğu bu oyun App Store üzerinden 1,99 TL’ye satın alınabiliyor. Oyunda ekstra bir uygulama içi satın alım bulunmuyor.

Bu hafta seçtiğimiz iOS oyunları bunlar. Hepsinden büyük bir zevk alacağınızdan eminiz. Siz de sevdiğiniz oyunları, haftanın oyunu listesinde olmasını istediğiniz iOS oyunlarını bize yorum olarak belirtebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz