Ana Sayfa Apple 2019 iPhone modelleri ile ilgili kalıp görüntüleri sızdı!

2019 iPhone modelleri ile ilgili kalıp görüntüleri sızdı!

0

Mark Gurman adlı Twitter kullanıcısının sosyal medya hesabına yüklediği görüntüler ile 2019 iPhone modellerinin kalıp tasarımları resmen sızdırıldı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/09/iphone-xi-kilif-tasarimi-ile-sizdirildi/]

2019 iPhone modelleri hakkında son detaylar!

2019 iPhone modelleri ile ilgili her gün yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Sızan son bilgilere göre teknoloji devi Apple, üç yeni iPhone modeli üzerinde çalışıyor.

Ortaya çıkan kalıp tasarımlarına göre 2 model 3 kamera ile, 1 model ise 2 kamera ile çıkacak. Bu da daha önce OnLeaks’in sızdırdığı bilgileri doğrular nitelikte.

OnLeaks adlı web sitesi 3 yeni iPhone modeli çıkacağını, bunlardan birinin iPhone Xl olacağını, diğerinin ise iPhone Xl Plus olacağını belirtmişti. Üçüncü model ise iPhone XR modelinin devamı olacak. iPhone Xl ve iPhone Xl Plus 3 kameraya sahip olacak. Bu kameralardan biri ultra geniş açılı lense sahip olacak.

2019 iPhone XR’ın ise iki kameraya sahip olacağı, bu kameralardan birinin derinlik sensörü olarak görev yapacağı bildirildi. Tüm bu iddialar da bugün çıkan kalıp tasarımlarında doğrulandı.

Kalıp tasarımlarında da görüldüğü üzere cihazın arka tarafı yekpare cam olacak. Tek parçadan oluşan cam, kamera çıkıntısını da kapsayacak. Böylece arka yüzey ile kamera çıkıntısı arasındaki geçiş pürüzsüz ve yumuşak olacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/09/2019-iphone-xr-ile-ilgili-onemli-sizinti/]

Üç modelin de Eylül ayında tanıtılması, Kasım ayında piyasaya sunulması bekleniyor. Cihazların fiyatları ve teknik detayları ise henüz belirsizliğini koruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz