Ana Sayfa Apple 2019 iPhone XR iki yeni renk ile geliyor

2019 iPhone XR iki yeni renk ile geliyor

0
iPhone Xr Tasarımı

2019 iPhone XR ile ilgili her gün yeni bilgiler, sızıntılar geliyor. Macotakara’nın yayınladığı son rapora göre yeni iPhone XR ile birlikte, iki yeni renk gelecek. Bu iki renk mercan ve mavinin yerini alacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/13/2019-iphone-modelleri-ile-ilgili-kalip-goruntuleri-sizdi/]

2019 iPhone XR yeşil ve lavanta renkleri ile geliyor

Macotakara’nın yayınladığı rapora göre Apple, yeni iPhone XR ile birlikte iki yeni renk sunacak. Beyaz, siyah, sarı ve Product RED renk seçenekleri yeni iPhone modelinde de bulunacak. Ancak mavi ve mercan renkleri kaldırılacak. Bu renkler yerine yeşil ve lavanta seçenekleri eklenecek. 

Macotakara konu ile ilgili: “Güvenilir kaynaklara göre 6.1 inçlik LCD ekranlı yeni iPhone modeli; Beyaz, siyah, sarı, Product RED, yeşil ve lavanta renkleri ile gelecek. Mavi ve mercan renkleri ise kalkacak.” dedi.

iPhone XR, iPhone 5C’den bu yana siyah, beyaz ve altın renkleri dışında seçenek sunan ilk iPhone’du. Apple, iPhone XR’ın renk seçeneklerini güzel reklam çalışmaları ile satış unsuru haline getirmeyi başardı. Bu iki renk değişikliğinin de zaman içerisinde değişebileceği, 2020 yılında çıkacak iPhone modellerinde farklı renkler sunulabileceği belirtiliyor. Buna göre Apple, her yeni iPhone XR modelinde farklı renk seçenekleri sunabilir.

Apple’ın aldığı bu karar ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz? Bu renkleri kullanır mısınız? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz