Ana Sayfa Apple iOS 12.3 ile Apple Music güncellendi

iOS 12.3 ile Apple Music güncellendi

0

Dün çıkan iOS 12.3’ün bir parçası olarak Apple Music güncellendi. Yeni güncelleme ile birlikte “Sizin İçin” bölümüne yeni sekmeler eklendi ve artık “Sizin İçin” bölümü günde 3 kez güncellenecek.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/03/apple-music-sarki-sozleri-nasil-gorulur/]

Apple Music “Sizin İçin” bölümü güncellendi

Yeni Müzik güncellemesi ile “Sizin İçin” bölümü sevdiğiniz türlere, ilgi duyduğunuz sanatçılara, yeni müzik önerilerine göre günde bir kaç kez güncellenecek. Bu özellik sayesinde kullanıcıların sürekli yeni müzikleri dinlemesi, yeni sanatçılar keşfetmesi hedefleniyor.

“Sizin İçin” kısmının en üstünde bulunan mixler yeni sürümde de kullanılmaya devam ediliyor. Bunun altında ise Favoriler, Arkadaşlarınızın en çok dinledikleri ve Son Çalınan kısmı yer alıyor. Güncellemenin getirdiği yeniliklerden olan “Bugünü de atlat ve Yeni Çıkanlar” seçenekleri ise en altta yerini alıyor.

Müzik uygulamasının günde bir kaç kez yenilecek olması ve “Sizin İçin” kısmının yeniden tasarlanmış olması dışında başka bir özellik göze çarpmıyor. Büyük güncellemenin 4/7 Haziran arasında yapılacak WWDC19’da tanıtılması bekleniyor. Bu Konferans ile birlikte Müzik’e ve sistem geneline karanlık modu gelmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz